Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dórát

musical Erdély meglepetés Shrek Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt.

"Azért ezt nem gondoltam volna!" - ezzel a mondattal tette ki alább is látható fényképét Szinetár Dóra. A színésznő, aki tavaly nyáron házasodott össze Makranczi Zalánnal, a fotó tanúsága szerint jelenleg éppen Erdélyben tartózkodik.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Mint korábban a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra is szerepelni fog a 2016 májusában bemutatandó Shrek a musical című nagyszabású szuperprodukcióban, amelyben a színésznő Fionát fogja alakítani.

"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Bunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.htmlA mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól. TV + SztárokOrigoÚjra együtt az Igazából szerelem sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160224-hugh-grant-szinesz-es-martine-mccutcheon-szineszno-az-igazabol-szerelem-sztarjai-ujra-egyutt.htmlHugh Grant és Martine McCutcheon is ott volt a Brit Filmintézet legrangosabb elismerésének átadóján, amelyen az Igazából szerelem minisztere díjat vehetett át. TV + Sztárok--Döbbenetes titok derült ki a Szomszédokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulka-janos-szinesz-majdnem-vagasi-feri-lett-magenheim-doktor-helyett-a-szomszedokban.htmlKulka János nemrég a Mokka című reggeli műsor vendégeként árulta el, hogy a népszerű magyar sorozat ikonikus Mágenheim doktora helyett kis híján Vágási Feri szerepét kapta meg. TV + SztárokOrigoVilágsztár lesz Vilmos herceg első nagy szerelméből, Rose Farquhar-ból?http://www.life.hu/sztarok/20160217-vilmos-herceg-elso-nagy-szerelme-rose-farguhar-a-the-voice-versenyzoje-lesz.htmlA brit herceg első nagy szerelmeként emlegetett Rose Farquhar is indult a brit The Voice tehetségkutató műsorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.