Leszállították a repülőről, mert a gép túl nehéz volt a felszálláshoz

repülő járat férfi panasz túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszállítottak egy 80 kg-ot nyomó amerikai férfit az American Airlineshoz tartozó Envoy légitársaság egyik járatáról, mert állítólag a gép túlsúlyos volt.

Dan Nykaza már 20-30 perce üldögélt a helyén, amikor közölték vele, hogy le kell szállnia. A fogorvos Chicagóból repült volna Salt Lake Citybe. A járat nem volt túlfoglalva, de két utasnak le kellett szállnia, mert a gép túl nehéz volt a felszálláshoz - írja az Origo.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Ingram Publishing/Ingram Publishing

Kiderült, az utasokat aszerint választották ki, hogy ki csekkolt be utoljára. Nykaza elmondása szerint a másik utas még nála is könnyebb volt, hiszen ketten együtt olyan 130-140 kilót nyomhattak. Az utas panaszt nyújtott be e-mailen a légitársaságnak, melyre egy hétig nem érkezett válasz.

Miután az ABC7 kapcsolatba lépett a céggel, az végül elnézést kért, és 500 dolláros kártérítést fizetett, valamint 15 ezer mérföldet írt jóvá az utas törzsutaskártyáján.

Lady Gaga: "Remegtem és sírtam az Oscar előtt"http://www.life.hu/news/20160303-lady-gaga-teljesen-kiborult-az-oscar-elott-sirva-allt-szinpadra-az-enekesno.htmlAz Oscar-díjátadó egyik legerősebb momentuma volt, amikor az énekesnő színpadra lépett, és elénekelte a Til It Happens To You című dalát, mely a szexuális erőszakról szóló. Most elmesélte, hogy mit érzett a színpadon. News--Gerard Butler behúzott egyet az őt interjúztató újságírónakhttp://www.life.hu/news/20160303-gerard-butler-szinesz-jatekbol-behuzott-egyet-az-ot-interjuztato-ross-kingnek.htmlA skót színésszel az író-újságíró, és egyben jó barátja, Ross King incselkedett egy sort, amelyre meglepő módon reagált Gerard Butler. News--Eltűnt egy 11 éves budapesti kislányhttp://www.life.hu/news/20160303-eltunt-11-eves-kislanyt-keresnek-budapesten.htmlA rendőrség körözést adott kit Fehér Mirella eltűnése miatt. A 11 éves kislány szerda reggel VIII. kerületi otthonából indult el az iskolába, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigo49 évesen meghalt a népszerű amerikai színész, Lee Reherman http://www.life.hu/news/20160302-lee-reherman-elhunyt-a-szivek-szallodaja-egyik-vendegszinesze-nem-tudni-a-halal-okat.htmlA nézők leginkább az American Gladiators-ból ismerhették, de számos itthon adott sorozatban is vendégszerepelt. A barátnője holtan talált rá március 1-jén. News--Lebukott a tanárnő, aki egy tinivel szexelthttp://www.life.hu/news/20160301-a-michigani-tanarno-14-eves-diakjaval-szexelt.htmlSokat hallhattunk már a tanár-diák viszonyokról, most újabb esettel bűvült a lista. Kivéve, hogy a mostani sokkal furcsább, és egy rejtélyes fegyver is szerepel a sztoriban. News--Elkészült a legjobb tejcsokik listája http://www.life.hu/news/20160301-megerkezett-a-tejcsokik-hivatalos-rangsora.htmlHurrá! Elkészült a legjobb csokik listája! A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal magyar és külföldi csokoládékat tesztelt, és meglepő eredmények születtek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.