Újabb áldozata van a meggondolatlan szelfizésnek

Washington halál szelfi pisztoly telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai pár úgy gondolta, hogy nem lesz problémájuk a pisztollyal való fotózkodásból. Az egyikük belehalt a nem mindennapi ötletbe. 

A 43 éves washingtoni áldozat barátnője azt nyilatkozta a hatóságoknak, hogy a baleset előtt jó pár képet sikerült készíteniük magukról. A férfi kiürítette a tárat, de nem vette észre, hogy egy golyó a csőben maradt, és véletlenül fejbe lőtte magát - írja az Independent.

Forrás: Thinkstock

Több hasonló eset is történt Amerikában az elmúlt hónapokban, ezért a rendőrség egy közleményt szeretne kiadni a további balesetek elkerülése érdekében. Tavaly a világon szelfizés közben 27-en haltak meg, legtöbbjük Indiában.

Vigyázat! A szelfi halált okozhat

A 2014 óta világszerte feljegyzett 49 szelfikészítés közben történt halálesetből 19 Indiában következett be, azóta pedig ez a szám csak nőtt. Mumbaiban például pénzbüntetés jár, ha valaki szelfizik.
Túl duci volt a süni, fogyókúráznia kelletthttp://www.life.hu/news/20160303-le-kellett-fogynia-a-dagi-sundisznonak.htmlSúlyproblémákkal küzdött Jabba, a dagi süni, ezért egy állatmenhelyre került, ahol csakis folyékony kutyaeledelt kaphatott. NewsOrigoSzívdöglesztő rendőr váltotta valóra Tayden Nguyen álmáthttp://www.life.hu/news/20160303-mike-gradilla-rendortiszt-valora-valtotta-a-haromeves-tayden-nguyen-almat-kozos-fotojukert.htmlA gyerek óriási rajongója a rendőröknek, ezért a szülei megkérték a helyi parancsnokságot, hogy szervezzenek egy találkozót. Közös képüket egyszerűen imádta az internet! NewsOrigoElítélték a bosnyák szépségkirálynőt: börtönbe kerül Slobodanka Tosicrahttp://www.life.hu/news/20160303-slobodanka-tosic-bosnyak-szepsegkiralyno-es-modell-gyilkossagi-kiserlet-vadja-miatt-bortonbe-kerult.htmlGyilkossági kísérlet miatt két és fél év letöltendőre ítélte a bíróság az egykori Miss Boszniát és Playboy modellt. NewsOrigoEltűnt egy 11 éves budapesti kislányhttp://www.life.hu/news/20160303-eltunt-11-eves-kislanyt-keresnek-budapesten.htmlA rendőrség körözést adott kit Fehér Mirella eltűnése miatt. A 11 éves kislány szerda reggel VIII. kerületi otthonából indult el az iskolába, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigoEz a 19 éves lány a világ leggazdagabb tinédzserehttp://www.life.hu/news/20160302-o-a-vilag-leggazdagabb-tizedszere-nem-torodik-a-penzzel-a-milliardos-lany.htmlAlexandra Andresen 2016-ban nyerte el a megtisztelő címet, miután felbecsülték a családja vagyonát. A testvérével osztozik majd a közel 343 milliárd forintnak megfelelő örökségen. NewsOrigoEnnivaló! Gimo hatalmas szemeivel mindenkit levett a lábárólhttp://www.life.hu/news/20160302-nagy-szemek-ennivalo-foto-egy-cicarol-nezd-meg-gimo-legcukibb-kepeit.htmlOlyan, mintha egy rajzfilmhős lenne! - írta sok kommentelő Gimo képei alá. A cuki szőrmók lassan az egész internetet meghódítja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.