Leonardo DiCaprio csajvadászatra indult az Oscar-gála után

Oscar-gála színész csajozás Tobey Maguire Leonardo DiCaprio Jonah Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész örömmámorban úszott, miután végre átvehette a jól megérdemelt aranyszobrocskát. A hajnalig tartó bulihoz csatlakozott néhány jó barátja is, akikkel együtt próbáltak becserkészni néhány hölgyet. 

Lukas Haas, Tobey Maguire, Kevin Connolly, Jonah Hill és DiCapro az este során Pussy Possenak, azaz Puncivadászoknak hívatták magukat. Emellett farkasnak képzelték magukat, és több szórakozóhelyen is vonyítva próbálták meghódítani a modelleket. A jelek szerint nagy volt az öröm, és valahogy le kellett vezetni a felesleges energiákat - írja a Nydailynews.

Lukas Haas, Leonardo DiCaprio, Kevin Dillon ésTobey Maguire Forrás: AFP/2012 Getty Images/Vivien Killilea
Oszter Sándort közérdekű munkára ítélte a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20160303-oszter-sandor-szineszt-kozerdeku-munkara-itelte-a-birosag.htmlA színésznek bevonták a jogosítványát és közmunkára is mennie kell. TV + Sztárok--Újabb szelfit lőtt magáról D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160302-d-toth-kriszta-musorvezeto-es-ujsagiro-ezuttal-sminkben-szelfizett.htmlA smink nélküli fotóknak már leáldozott: az egykori műsorvezető tavaszt idéző színekkel az arcán köszöntötte a márciusi napsütést. TV + SztárokOrigoIlyen dögösnek még sosem láthattad Péterfy Borithttp://www.life.hu/sztarok/20160303-peterfy-borit-legujabb-kepen-sziven-szurtak-de-meg-igy-is-nagyon-dogos-az-enekesno.htmlAz énekesnő bordó rúzst és egy csipkés fekete melltartót visel csupán a legújabb fotóján, ami kissé horrorisztikusra sikerült, de Péterfy Bori még így is vadító! TV + Sztárok--Megvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--Adele valóra váltotta egy beteg kislány álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-adele-meglatogatta-a-sulyosan-beteg-12-eves-rajongojat.htmlKét turnéállomása közötti szünetben az énekesnő látogatást tett egy súlyosan beteg rajongójánál. A 12 éves kislánynak valószínűleg ez volt az egyik leggyönyörűbb napja. TV + SztárokOrigoGianni: “Igenis kell mérkőznünk egymással”http://www.life.hu/sztarok/20160302-gianni-elmondta-mi-a-velemenye-a-magyar-ettermekrol-es-a-gasztronomiarol.htmlAz olasz étteremtulajdonos szerint a magyar éttermek jó irányba tartanak, de még nem futnak, csak négykézláb másznak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.