Pozitív lett a magyar női kézilabda-válogatott tagjának doppingtesztje

doppingteszt kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Kézilabda Szövetség etikai és fegyelmi albizottsága azonnali hatállyal határozatlan időtartamra felfüggesztette a Siófok KC játékosának, Orbán Annamáriának sportolói játékengedélyét, akivel  szemben doppingvétség elkövetésének alapos gyanúja merült fel - írja az Origó. 

A játékos B-minta vételét kezdeményezi, ezért az eljárás lezárásáig a Siófok KC további közleményt nem ad ki. "Nem követtem el dopping vétséget! Soha nem doppingoltam, és a gyermekemről való gondoskodásra tekintettel a jövőben sem tennék ilyet soha! Kikérem az ellenőrző B-mintát, és ha az érdekeim védelme érdekében szükséges, jogi segítséget is igénybe fogok venni. Mindaddig, amíg az ügy kivizsgálása folyamatban van, további nyilatkozatot nem kívánok tenni" – nyilatkozta Orbán Annamária, a Siófok hivatalos honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.