Tatár Csilla sérelmei és keserűségei. Végre kiadhatta!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kárász Róbert TV2 kesergés köztévé Tatár Csilla Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL sztárjának, Gönczi Gábornak korábbi felesége, Tatár Csilla az Index újságírójának kesergett egy interjúban. TV2-es meg nem értés, Ördög Nóra érkezése, vita Kárász Róberttel és megannyi sérelem. Még nekünk, a Life-nak is jutott a kritikából és leszólásból. 

Tatár Csilla 2014 végén távozott a TV2-től, és az MTVA-hoz igazolt. Távozása akkor nagy port kavart, a műsorvezető azóta nem nagyon szólalt meg az üggyel kapcsolatban, ám nem bírta tovább, és az Index.hu-n most elsorolta sérelmeit. Megtudtuk tőle, hogy aprópénzért dolgozott, mit gondolt, amikor leszerződtették Ördög Nórát, és hogyan került nyilvánosságra a Kárász Róbert és közte kialakult konfliktus.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az alábbiakban összegyűjtöttük Tatár Csilla kesergéseinek egy részét, íme:

  • Ha szeptemberig nem történik valami, mármint a TV2-nél, akkor lépnem kell.
  • Vágytam valami másra is.
  • Szerettem volna továbblépni, és nem csak rutinból csinálni a feladataimat.
  • Ördög Nóra átigazolt a csatornához, és akkor egyértelművé vált számomra, hogy nekem itt nem lesznek valódi, új lehetőségeim.
  • A Mokka székéből jó eséllyel soha a büdös életbe’ nem fogok tudni felállni.
  • Én nem vendégszerepelni akarok, nekem nem egy plusz felület kell, amin jópofizhatok, hanem műsort szeretnék készíteni, dolgozni szeretnék, kihívásra és új feladatokra vágyom. És mindezt nemcsak hajnalban és reggel, hanem főműsoridőben.
  • Mindig én voltam az, aki mindent megcsinált aprópénzért.

Folytathatnánk még a sort, de nem szeretnénk az egész interjút lemásolni, hiszen sajtóetikailag aggályos lenne. Tatár Csilla keserű vallomásának egyik legkínosabb részlete, amikor egy régi történet kapcsán Kárász Róbertről és a TV2-ről beszél.

„A legdurvább talán az volt, amikor adáson kívül összevesztem Kárász Robival, aki folyamatosan provokált. (...) Összeszólalkoztunk Kárásszal, de semmi komoly. (...) A mikroport rajtam volt, a felvételt meg valaki szépen kiadta neki (egy újságírónak - a szerk.).”

Mivel Csilla az interjújában olyan színben tüntette fel a TV2-t, hogy annak valamelyik munkatársa belső információkat adhatott ki róla, megkerestük a csatornát. A TV2 sajtóosztályától azt a választ kaptuk, hogy "egy 2014. decemberi esetet nem kívánunk ennyi idő elteltével kommentálni".


Tatár Csilla a Life.hu-t sem hagyta ki a kesergésből. Szóvá tette, hogy szerinte nem megfelelő módon vettünk át egy hírt róla a Borstól. Mivel a szövegből nem egyértelmű, hogy a Bors vagy a Life cikkét kritizálja, és kinek az újságíróját kereste, nem is válaszolnánk Csillának, azt azonban eláruljuk, a Life.hu-t nem hívta.

A Tatár Csilla-interjú meglehetősen rövid időt élt meg az Index felső régiójában, bízunk abban, hogy a sok bánat és rosszkedv után hamarosan Csilla újra megtalálja a boldogságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.