Bódi Sylvi új barátjával fotózkodott

modell kisfiú Bódi Sylvi Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell éppen Afrikában tölti a pihenését, ahol végigjárja az ország legszebb nevezetességeit. Sylvi lassan bejárja az egész világot!

"Meglátogattam egy nomád falut és törzset. Ez a kis fickó megfogta a kezem, és nem is akarta elereszteni, így egész idő alatt velem volt" - írta a kép mellé a csodaszép modell, aki egy kisfiúval a kezében állt kamera elé. A jelek szerint sokak mellett őt is sikerült rögtön levennie a lábáról, és gyorsan össze is barátkoztak.

Forrás: Instagram/sylvibodi

Bódi Sylvi a világ legszebb naplementéjében pózolt

Hihetetlen, hogy a természet mire képes! Sylvi nagyon szerencsés lány, hogy ilyen pazar helyeken járhat. Fotó!
Hajdú Péter: Édesanyám sírva hívott fel, hogy mi van Katával...http://www.life.hu/sztarok/20160305-hajdu-peter-megszolatl-felesege-sarka-kata-sulyos-balesetenek-alhire-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ízléstelen tréfa áldozata lett Sarka Kata és Hajdú Péter családja. Egy portál ugyanis a Life.hu sztárszerzőjének (ál)autóbalesetéről közölt egy képet, igen nagy riadalmat okozva Kata szeretteinek, rokonainak és rajongóinak körében. TV + Sztárok--Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigoTatár Csilla sérelmei és keserűségei. Végre kiadhatta!http://www.life.hu/sztarok/20160304-tatar-csilla-a-kozteve-musorvezetoje-egy-interjuban-keseregte-ki-magat.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak korábbi felesége, Tatár Csilla az Index újságírójának kesergett egy interjúban. TV2-es meg nem értés, Ördög Nóra érkezése, vita Kárász Róberttel és megannyi sérelem. Még nekünk, a Life-nak is jutott a kritikából és leszólásból. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kiakadt a kommentelőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kiakadt-azokon-a-kommenteken-amik-azt-allitottak-szinlelte-a-keztorest.htmlA szépségkirálynőt egy kérdéses fotó miatt támadták be, ő pedig megmagyarázta a félreértés miértjét. TV + Sztárok--Dér Heni a nehéz időszakokban is hitt az álmaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-der-heni-enekesno-a-nehez-idoszakokban-is-hitt-az-almaiban.htmlNagyon őszinte hangvételű dallal rukkolt elő Dér Heni. A Mi lett veled című számban az énekesnő hitet próbál adni a nehéz időszakot átélők számára, megerősíteni őket abban, hogy sohasem szabad feladni, meghátrálni, elengedni az álmaikat. Ő is keményen megküzdött a saját sikereiért. TV + Sztárok--A Vatikában terpeszt Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20160304-voksan-viragrol-kulonleges-foto-keszult-amelyen-oriasnokent-a-vatikaban-terpeszt.htmlA playmate-ről különleges fotót készített egy rajongója, amelyen szó szerint a lábai előtt hever a Vatikán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.