Jennifer Lopez: "Sosem gondoltam, hogy 46 évesen is sikeres leszek!"

Forrás: AFP/Robyn Beck -
színésznő munka énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legsokoldalúbb sztárja már lassan huszonöt éve dolgozik a show-bizniszben, de elmondása szerint sosem gondolta, hogy ennyi idősen is népszerű lesz. 

A 46 éves díva a mai napig bombaformában van, és ezt szereti is megmutatni a közönségnek, akár félmeztelenül is. Úgy érzi, most éli karrierje csúcsát, és egy ideig még nem is szeretné abbahagyni sem az éneklést, sem a színészetet - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Robyn Beck

"Amikor először elkezdtem, úgy gondoltam, hogy egyszer elfogy majd az a bizonyos érdeklődés felém, és abbahagyom. Ha elérek egy bizonyos kort, akkor tényleg végleg leteszem a stafétát. Addig biztosan nem. Én már így is annyi mindent elértem, amiről soha nem is álmodtam" - mondta a sztár.

Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigoDukai Regina gyönyörű dekoltázsától hanyatt estünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-duka-regina-modell-gyonyoru-dekoltazsatol-hanyatt-estunk.htmlA modell videoklipet forgatott, amelyben vagány szerelésben szelfizett. TV + Sztárok--Jean Todt: "Schumacher még mindig a barátom"http://www.life.hu/sztarok/20160304-jean-todt-a-fia-elnoke-nyilatkozott-michael-schumacherhez-fuzodo-viszonyarol.htmlA Nemezetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke nem beszél Schumacher jelenlegi állapotáról, de meghatóan nyilatkozott a máig tartó barátságról, ami a közös munka során kialakult köztük. TV + SztárokAFPDér Heni a nehéz időszakokban is hitt az álmaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-der-heni-enekesno-a-nehez-idoszakokban-is-hitt-az-almaiban.htmlNagyon őszinte hangvételű dallal rukkolt elő Dér Heni. A Mi lett veled című számban az énekesnő hitet próbál adni a nehéz időszakot átélők számára, megerősíteni őket abban, hogy sohasem szabad feladni, meghátrálni, elengedni az álmaikat. Ő is keményen megküzdött a saját sikereiért. TV + Sztárok--Tatár Csilla sérelmei és keserűségei. Végre kiadhatta!http://www.life.hu/sztarok/20160304-tatar-csilla-a-kozteve-musorvezetoje-egy-interjuban-keseregte-ki-magat.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak korábbi felesége, Tatár Csilla az Index újságírójának kesergett egy interjúban. TV2-es meg nem értés, Ördög Nóra érkezése, vita Kárász Róberttel és megannyi sérelem. Még nekünk, a Life-nak is jutott a kritikából és leszólásból. TV + Sztárok--Lilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.