Az Éden Hotel egykori játékosa Thaiföldön nyaralt éppen azokban a napokban, amikor egy hatalmas, 7,9-es erejű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. 

Néhány nappal ezelőtt 7,9-es erősségű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. A hatóságok akkor szökőár veszélyére figyelmeztették a térséget, és cunamiriadót rendeltek el. Az Éden Hotel egykori játéka, Meiczinger Barbi éppen Thaiföldön töltötte nyaralását.

Forrás: TV2

"Szerda este 9 körül a többi magyar ismerőssel ültünk a konyhában, beszélgettünk, vacsoráztunk.

A szakácsunkat, Lacit hívta először a fia, hogy lent a parton zárnak be mindent, mert cunamiriadó van, és mindenki menjen biztonságos helyre - számolt be a Blikknek a sokkoló élményeiről Barbi, aki ismerőseivel együtt egy közeli hegyen kijelölt biztonsági zónában várta meg a riasztás végét.

"A taxik a hotelekből folyamatosan hozták-vitték a turistákat a biztonságos zónába. Hatalmas kocsisor alakult ki, mi motorral nem is előzhettünk, rendőrök irányítottak mindenkit.Végül felértünk a biztonsági zónába, ahol hetven percet töltöttünk el, mire szóltak, hogy elmúlt a veszély, visszamehetünk a partra - magyarázta.