Gönczi Gábor Magyarország szerelek! köztévé Tatár Csilla nézettség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL sztárjának, Gönczi Gábornak volt felesége, ahogy korábban írtuk, nem nagyon találta a helyét vasárnap este a Magyarország, szeretlek ! című műsorban. Megnéztük, hogyan teljesít az expár a nézettségben. 

Gönczi Gábor a szombat esti Fókusz Plusz nézettségével valósággal padlóra küldte a másnap este szintén főműsoridőben adásba került Magyarország, szeretlek! című közmédiás műsort. Gönczi volt felesége, Tatár Csilla az egyik csapat kapitánya volt. Kínos pillanatairól itt írtunk.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

A Nielsen közönségmérés adataiból az derül ki, hogy a 18–49 éves kereskedelmi célcsoportban Gönczi Gábort három és félszer többen nézték, mint azt a műsort, amelyben volt felesége, Tatár Csilla szerepel. Ha a teljes lakosságot nézzük, akkor is óriási a különbség. Gönczi Gábor műsorára több mint 100 ezerrel több néző volt kíváncsi, mint arra, amiben Tatár Csilla is szerepelt. Úgy tűnik, a nézőknek sokkal jobban kedvelik az egykori házaspár férfi tagját, Gönczi Gábort.

Kiderült, ki fekszik a Barátok közt jócsajának ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160306-kiderult-ki-fekszik-a-baratok-kozt-jocsajanak-agyaban-nyari-dia-kutyust-posztolt.htmlAzt már tudjuk, hogy Nyári Dia sosem elégedett a popsijával és a combjaival, de amit egyértelműen nagyon szeret, azok bizony a kutyusok.TV + Sztárok--Jennifer Lopez: "Sosem gondoltam, hogy 46 évesen is sikeres leszek!"http://www.life.hu/sztarok/20160305-jennifer-lopez-sosem-gondolta-hogy-ennyire-sikeres-lesz-tobb-evig-dolgozna-meg-a-sztar.htmlHollywood egyik legsokoldalúbb sztárja már lassan huszonöt éve dolgozik a show-bizniszben, de elmondása szerint sosem gondolta, hogy ennyi idősen is népszerű lesz. TV + Sztárok--Micsoda bulika: Tücsi bizony belecsapott az éjszakábahttp://www.life.hu/sztarok/20160306-tucsi-musorvezeo-ugy-tunik-bizony-belecsapott-az-ejszakaba-szexi-kepet-posztolt.htmlAryee Claudia Dedei, vagyis, Tücsi az egyik legkedveltebb hazai műsorvezető, aki korábban a SportKlubon, jelenleg pedig már a Sláger TV-n hódít. Most pedig legújabb partyfotójával borzolja a kedélyeket.TV + SztárokOrigoHoppá! Vajna Tímea ledobta a textilt: Cicájával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160306-vajna-timea-fehernemuben-allt-kamera-ele-cicajaval-fotoztak-az-uzletasszonyt-foto.htmlAndy Vajna felesége egy különleges fotózás keretein belül saját négylábújával állt kamerák elé, méghozzá fehérneműben. TV + Sztárok--Cunamiriadó testközelből: így menekült meg Éden Barbi Thaiföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-meiczinger-barbi-az-eden-hotel-sztarja-thaifoldon-a-cunamiriadoban-menekult.htmlAz Éden Hotel egykori játékosa Thaiföldön nyaralt éppen azokban a napokban, amikor egy hatalmas, 7,9-es erejű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. TV + Sztárok--Istenes Bence új műsorral tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160305-istenes-bence-hamarosan-apa-lesz-addig-is-uj-musorral-ter-vissza.htmlA hamarosan apai örömök elé néző műsorvezető az RTLII-n indul a Hagyjál főzni! című családi főzőverseny házigazdája lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.