A szülőszobán tudta meg, hogy gyermeke édesapja egy másik nőt vett el

Forrás: Thinkstock -
esküvő terhesség házasság Karib-tenger Facebook Dominikai Köztársaság Skócia szülőszoba gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heather McGillion a Facebookról értesült arról, hogy míg ő éppen azon volt, hogy életet adjon gyermekének, barátja, Adonis Rodriguez az esküvőjéről posztolt képeket - egy másik lányt ölelgetve.

Heather McGillion a Dominikai Köztársaság egyik szállodájában vállalt munkát egy időre, itt ismerkedett össze a szintén a hotelben dolgozó Adonis Rodriguezzel. A 24 éves skót lány beleszeretett a helyi fiúba, nem sokkal később pedig teherbe esett tőle - közös képeikért kattints ide!

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Heather és Adonis úgy tervezték, a karibi országban nevelik fel közös gyermeküket, a lánynak azonban egy időre haza kellett utaznia Skóciába a várandóssága során támadt komplikációk miatt. A hivatásos táncos végül otthon hozta világra kisfiát, Diegót. Nem sokkal a szülés után egy ismerőse Facebookon átküldött neki egy képet, amelyből kiderült: míg Heather a szülőszobán volt, Adonis feleségül vett egy másik lányt.

Olyan ostobának érzem magam, hogy megbíztam Adonisban, de mindig azt mondom magamnak, hogy nem voltak figyelmeztető jelek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.