Tatár Csilla unalomba fullasztotta a Magyarország, szeretlek! műsort

állat mutogatás Magyarország szeretlek! Harsányi Levente köztévé Tatár Csilla láma vetélkedő játék Activity unalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL-es sztár, Gönczi Gábor volt felesége, Tatár Csilla csak téblábolt vasárnap este a képernyőn. Megmutatta, hogyan kell kínosan belesülni egy feladatba: sehogy sem tudott elmutogatni egy négylábú állatot.

A vetélkedőműsorba - ami a televíziós kínálat egyik legunalmasabb választása vasárnap estére – belenéztünk, hogyan helyettesíti Jakupcsek Gabriellát Tatár Csilla. A műsorvezető Harsányi Levente után következett a mutogatós játékban, amelyben állatokat kellett megjelenítenie, csapattársainak pedig kitalálni, mit mutogat. Levente után, aki lubickolt a feladatban, és magasra tette a lécet, Csilla igencsak alulmaradt.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Ezt elbuktuk, ennél jobbat nem lehet" – kezdte Csilla egy negatív megjegyzéssel a próbálkozást, ami, valljuk be, Levit elnézve jogos volt. Hiszen magas sarkú cipőben ugrálni és profi szinten beleadni apait-anyait, lehetetlen. Az elején még jól is ment Csillának, hiszen az egyszerűbb állatokat csapattársai azonnal kitalálták. Majd hosszú unalmas másodpercek következtek, mert a láma elmutogatása kifogott Csillán, aki tanácstalan volt és percekig csak toporgott. Csapattársai próbáltak neki segíteni és mindenféle állatnevet bekiabáltak, de ő csak téblábolt, mint egy vizsgázó diák, aki nem tudja a leckét. Végül a lámát, Csilla imádkozó kéztartással próbált megjeleníteni, utalva a buddhista lámákra. A műsor percekig dögunalomba fulladt, miközben a vergődő műsorvezetőt néztük, mire végre, Baronits Gábor megkegyelmezett rajtunk, és bekiabálta a megoldást. A konklúziót pedig levontuk, Csillával nem szeretnék activityzni, Levivel viszont bármikor egy csapatban játszanánk.

A műsort IDE KATTINTVA nézheted meg, Csilla produkcióját pedig a 42. perctől a 44. percig találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.