Kelemen Anna bimbói mindjárt leküzdik a vékonyka csipkét: Fotó!

mell Kelemen Anna cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán egy vékony csipkeréteg borítja Kelemen Anna hatalmas melleit. Ez persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését.

A szexi botrányhősnőt egy csipkecsodában örökítették meg a kanapéján, persze a híresség nem épp a szégyenlősségéről híres, ha meztelenkedésről van szó: nemrég egy pucér posztot tett közzé, amelyen épp egy mellvillantással ünnepli, hogy tátalált a szerelem.

Forrás: Facebook / Kelemen Anna

Egy szelfi miatt rángattak ki egy a hattyút a vízből: Elpusztult!http://www.life.hu/news/20160308-egy-szelfi-miatt-rangattak-ki-egy-a-hattyut-a-vizbol.htmlMegdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a macedóniában Ohrid-tó partján sétálgatók. Egy turista ugyanis úgy döntött, hogy egy szelfi kedvéért kirángat egy hattyút a vízből. Az állat később elpusztult. News--Végre beköszöntött a tavasz!http://www.life.hu/news/20160304-delutanra-kisuthet-a-nap.htmlPénteken napsütéses időre számíthatunk, bár a migrénnel küszködők lehet, hogy ennek nem örülnek majd annyira. Délutánra felszakadozhat a felhőzet, a hőmérséklet pedig 6 és 13 fok között alakul. News--Megerőszakoltak, majd felgyújtottak egy lányt Indiábanhttp://www.life.hu/news/20160308-megeroszakoltak-majd-felgyujtottak-a-tinilanyt-indiaban.htmlBrutálisan bántalmaztak egy tizenéves lányt Újdelhi külvárosában. A lányt Tigri településen lévő házuk tetőteraszán erőszakolták meg, majd felgyújtották. News--Meghalt a Star Wars sztárjának, R2-D2-nak az apukájahttp://www.life.hu/news/20160304-meghalt-a-star-wars-sztarjanak-r2-d2-nak-az-alkotoja.htmlPéntek reggel holtan találták máltai otthonában Tony Dysont, aki a Star Wars-filmek népszerű robotját, R2-D2-t építette meg a sorozat első részéhez Ralph McQuarrie illusztrátor és a vizuális effektekért felelős John Stears tervei alapján. NewsOrigoFilmben szerepel a tévedésből megkoronázott szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20160303-filmben-lathatjuk-viszont-a-tevedesbol-megkoronazott-szepsegkiralynot.htmlA tavalyi Miss Kolumbiáról, azaz Ariadna Gutiérrezről mindenkinek csak az jut eszébe, hogy véletlenül őt koronázták meg a Miss Universe döntőjében, eddig! Ariadna ugyanis filmszerepet kapott, és nem is akármilyen filmben. NewsOrigoLefejezett egy négyéves kislányt a bedrogozott bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20160303-az-orosz-no-levagta-a-negyeves-kislany-fejet-miutan-drogozott.htmlEgyre több virág gyűlik össze a moszkvai Oktyjabrszkoje polje metrómegállónál, ahol szerdán őrizetbe vettek egy nőt, aki közel egy órán keresztül lóbálta az általa megölt kislány fejét. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.