Rejtélyes módon veszett nyoma egy 20 éves lánynak

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
Népliget fotó rendőrség lány eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Vivinek vasárnap hajnalban veszett nyoma a Népligetben. Egy buli után egyedül indult el hazafelé, de pár méterre a szórakozóhelytől szó szerint nyoma veszett. 

Majoros Vivit családja és barátai keresik, az erről szóló Facebook-felhívást már több tízezren megosztották. A térfigyelő kamera felvételein jól látszik, hogy a lány hajnali fél ötkor besétál egy felüljáró alá, onnan viszont már nem jön fel - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"Vivi nagyon lelkiismeretes lány, már az egyetemre készült, itthon pedig vigyázott a kistestvéreire, amíg én dolgoztam. Szombaton születésnapot ünnepeltek a barátaival. Amikor szembesültem vele, hogy már rég haza kellett volna érnie, elkezdtem telefonálgatni: körbehívtam a barátait, hogy nem tudják-e, hol van a lányom" - mondta a lapnak a lány édesanyja, aki már be is jelentette gyermeke eltűnést a rendőrségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.