Kárász Róbert: "A szerethetőségi faktorom nem mindig száz százalék"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Kárász Róbert műsorvezető konfliktus interjú videó reagálás Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert műsorvezető őszintén beszélt alapítványi munkájáról, Törőcsik Mari állapotáról és egy korábbi műsorvezetőtársával való konfliktusáról.

Kárász Róbertet a Life.hu riportere állította kamerája elé, a vele készült interjúját alább tekintheted meg:

Így még nem láthattuk Szabó Zsófit - Felismerhetetlen lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-szabo-zsofi-szineszno-es-musorvezeto-uj-kepen-felismerhetetlen.htmlEddig még nem látott oldalát mutatta meg Instagram-követőinek Szabó Zsófi. TV + Sztárok--Csúnyán beszólt a meztelenkedő Kim Kardashiannak Bette Midlerhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-bette-midler-szineszno-beszolt-kim-kardashian-valosagshow-sztarnak-meztelen-szelfije-miatt.htmlA pucérkodó valóságshow-sztár nagyon megkapta a magáét a 70 éves színésznőtől. TV + SztárokOrigoÍme, Pamela Anderson utódja: Kelly Rohrbach felöltötte a piros fürdőruháthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-kelly-rohrbach-modell-es-szineszno-piros-furdoruhaban-a-baywatch-film-forgatasan.htmlMegkezdődtek a Baywatch-film forgatási munkái - íme, az első képek C. J. Parker új megformálójáról! TV + Sztárok--Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigoÚjabb szelfit lőtt magáról D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160302-d-toth-kriszta-musorvezeto-es-ujsagiro-ezuttal-sminkben-szelfizett.htmlA smink nélküli fotóknak már leáldozott: az egykori műsorvezető tavaszt idéző színekkel az arcán köszöntötte a márciusi napsütést. TV + SztárokOrigoBunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.