Lagzi Lajcsi: "Meg akarnak félemlíteni bennünket"

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos rendőr Lagzi Lajcsi házkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét rendőrök vonultak ki nagy erőkkel Lagzi Lajcsi otthonához, amit újból alaposan szemügyre vettek. Állítólag még a szemetet is átkutatták.

A mulatós zenésznek nincs nyugalma mióta kiengedték az előzetes letartóztatásából. Sorozatosan megzavarják a családi életet a rendőrök. Legutóbb az érdi luxusvillájában kutakodtak, most ismét a boldogasszonypusztai birtokon néztek körül - írja a Blikk.

Forrás: TV2

A lap információi szerint szerdán érkezett egy hatalmas konvoj Lagzi Lajcsi otthonához, amivel nem kis riadalmat keltettek. Állítólag Lajcsi felesége csaknem sírógörcsöt kapott, mert azt hitte, megint elviszik őket.

Forrás: TV2

Szerencséjükre nem így történt. A birtokot egy igazságügyi szakértő vette szemügyre, aki a nyomozáshoz szakvéleményt készít. Az ő munkáját biztosította a többi, kiérkező rendőr. A lap úgy tudja, hogy mindent alaposan megvizsgáltak, még a szemetet is átkutatták, de arról nincs információjuk, hogy találtak-e valamit a vizsgálódás során.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A családot felháborította ez az eset, Lajcsi - aki hamarosan visszatér a képernyőre - úgy gondolja, hogy egy ilyen ellenőrzéshez nem volna szükséges ekkora rendőri erőre.

Mélységesen felháborít, hogy időről időre felborítják a családunk nyugalmát. Egy ilyen jellegű ellenőrzéshez vagy szakértői szemléhez egész egyszerűen nem indokolt akkora rendőri erő, mint amivel itt megjelentek a zsaruk. Ez csak arról szól, hogy megfélemlítsenek bennünket. De mi nem félünk, mert nincs félnivalónk” - mondta Lagzi Lajcsi a lapnak, és azt is hozzátette, elképzelhetőnek tartja, hogy azt is szerették volna ellenőrizni, nem szökött-e külföldre. A Fejér megyei Rendőr-főkapitányságot hiába keresték, a nyomozás érdekeire való tekintettel nem kívántak nyilatkozni az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.