Keresztes Ildikó, Schobert Norbit, Berki Krisztián és Kulcsár Edina a Nagy Duettben?

TV2 Nagy Duett Kulcsár Edina Keresztes Ildikó Schobert Norbert Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul a TV2-n a Nagy Duett újabb évadja, még nagy a titkolózás, de pár arc többé-kevésbé felismerhető.

Két olyan nagy, esti show-ja van a TV2-nek, amelyet elővehet évente-kétévente, és stabil nézettségre számíthat vele. Az egyik a Sztárban sztár, de ez 2015 őszén ment, és könnyen a formátum kiégéséhez vezet, ha nem pihentetik. A másik a Nagy Duett, amely szintén szépen teljesített korábban, és 2014 márciusa óta nem volt képernyőn.

Liptai Claudia és Majka Fotó: Mudra László [origo]

Elő is vette a nagy átalakulásban lévő TV2 erre a tavaszra

- írja az Origo.

Neveket nem kommunikál a csatorna, a lap kérdésére is kitérő választ adtak, de a promóciós videókon lévő montázsok alapján felismerhetjük Keresztes Ildikót, Schobert Norbit, Berki Krisztiánt, Kulcsár Edinát, de mintha ott lenne a mezőnyben Hevesi Tamás, Rubint Réka és Pachmann Péter is.

Egy korábbi páros: Tilla, Tóth Gabi Forrás: TV2

Korábban Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor alkották a zsűrit, idén biztos lesz változás. Az első menetet Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra nyerte, a másodikban Kökény Attila és Cseke Katinka párosa diadalmaskodott, a harmadik végén Hien és Cooky ünnepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.