Jennifer Garner tündököl! Jót tett neki a szakítás

Forrás: AFP -
tündöklés Jennifer Garner szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt minden bizonnyal eleinte megviselték a kapcsolata körül botrányok, de mostanában gyönyörűbb, mint valaha!

Jennifer Garner a Miracles From Heaven című új filmjének premierjén jelent meg a napokban, és egyszerűen imádnivaló volt. Gyönyörű, klasszikus fehér ruhát öltött magára és csak úgy sugárzott a boldogságtól.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

A színésznőt valószínűleg már túltette magát azon, hogy kapcsolata körül folyamatosak voltak a botrányok, miután kiderül Ben Affleck állítólagos afférja a dadussal. Őszinte interjúban nyilatkozott a színésznő az érzéseiről, és úgy tűnik, jót tett neki a kitárulkozás. Nyoma sincs rajta már a szomorúságnak, sőt! Kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik.

Forrás: AFP
Dukai Regina: "Nem igazán mondom magam modellnek"http://www.life.hu/sztarok/20160316-dukai-regina-enekesno-es-modell-nem-vallja-magat-modellnek.htmlDukai Regina kipróbálta a szigorú értelemben vett modellkedést, de saját bevallása szerint nem neki való, és most nagyon élvezi, hogy egyszerre több lábon állhat. TV + Sztárok--Törőcsik Mari: “Egy tüdőgyulladás nekem a véget jelentheti”http://www.life.hu/sztarok/20160316-torocsik-mari-betegsege-miatt-az-utcara-sem-mehet-ki-egy-tudogyulladas-komoly-gondot-okozna.htmlAz elmúlt héten kórházban járt a színésznő, hogy szervezete megerősödjön, de ezzel együtt nagyon kell vigyáznia. Azonban szerinte, amíg képes színpadra állni, addig nincs nagy baj. TV + Sztárok--Lajcsi szomszédai állítják: A zenész és családja külföldre költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20160316-lajcsi-szomszedai-allitjak-hogy-a-zenesz-es-csaladja-kulfoldre-koltozott.htmlBár Lajcsi azt állította, Olaszországba mennek nyaralni, szomszédaik szerint ennél hosszabb távú utazásról van szó.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka sikeres első lépéseket, meleget és napsütést küldötthttp://www.life.hu/sztarok/20160315-hosszu-katinka-uszono-sikeres-elso-lepeseket-meleget-es-napsutest-kuldott-rajongoinak.htmlHosszú Katinka, aki mostanában lelkesítő üzeneteket küld követőinek, ezen az esős napon is gondolt a rajongóira. TV + SztárokOrigoHoppá! Miley Cyrus tud normálisan kinézni és viselkedni ishttp://www.life.hu/sztarok/20160315-miley-cyrus-woodi-allen-uj-sorozatanak-foszereplojekent-hippive-valt.htmlA vadságáról és botrányairól híres énekesnő hippivé szelídül Woody Allen kedvéért. TV + Sztárok--Szabó Zsófi megható képpel emlékezett édesapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160315-szabo-zsofi-megnezte-edesapja-szindarabjat-lefekves-elott.htmlA színésznő lassan két éve búcsúzott el végleg szeretett apukájától, most megmutatta, hogyan szokott rá emlékezni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.