Bírságot kapnak a Margitszigeten futók?

Forrás: Thinkstock -
Margitsziget bírság futás Papp Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszútávfutó olimpikon, Papp Krisztina hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy bizony pórul járhat az, aki a betonon akar futni a szigeten.

A Margitsziget tulajdonképpen a futók otthona, de nagyon oda kell figyelniük mostantól azoknak, akik ott akarnak formába lendülni, vagy edzeni.

Forrás: Thinkstock

Papp Krisztina Facebook-oldalára írta ki értesüléseit, miszerint hamarosan bírságot is kaphatnak azok, akik a Margitszigeten belül, a betonon futnak. Személyesen futótársát, Józsa Gábor maratonfutót állították meg a rendőrök edzés közben, és őt figyelmeztették arra, hogy a jövőben jobban teszi, ha csak a felújított pályán edz, különben bírságot is kaphat. Az olimpikon leírta, hogy számára bizony érvágást jelentene, ha nem mehetne a betonra, mert csak ott tudja lefutni a tempósabb köröket.

Forrás: Thinkstock

“A maratoni felkészülésem alatt volt, hogy több hónapon át minden egyes nap érintettem a belső részt. Tudom, a dolgok változnak néha, annyi minden 15 év alatt. Tudom, hogy ez kicsi réteget érint, mert legtöbben a külső, szép, felújított és most már jó minőségű utat használják. Ami a könnyű futásokra nagyon szuper. Ha gyorsabb tempó kell, nem tehetem meg, hogy megkérek mindenkit "kérlek, engedjetek el". Bárhogy is alakul, az olimpiai felkészülésem része a tempófutás, amit a Szigeten tudok megcsinálni. Vicces lenne az összes pénzemet bírságokra költeni” - írta posztjában Papp Krisztina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.