Selena Gomez rajongó követő Taylor Swift közösségi oldal Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon.

2015-ben még Taylor Swift fejére került rá az a bizonyos képzeletbeli Insta-korona: Calvin Harris barátnője akkor olyan hírességeket utasított maga mögé követőinek számával, mint Kim Kardashian.

Forrás: AFP

Egy év alatt azonban sok víz lefolyt, és Taylor már csak a második helyen kullog a maga szédületes 69,4 millió követőjével, Selena Gomez ugyanis megelőzte: Justin Bieber exbarátnőjét ugyanis 69,7 millióan követték be Instagramon. Azért Kim Kardashiannak sem kell szégyenkeznie a maga 63,8 milliójával - a sok pucérkodás végül úgy látszik, meghozta gyümölcsét.

Teljes napfogyatkozás: így sötétült el az ég Délkelet-Ázsiábanhttp://www.life.hu/news/20160309-ritka-egi-jelenseg-teljes-napfogyatkozas-volt-lathato-delkelet-azsiaban-marcius-9-en.htmlHárom időzónában követhették nyomon a ritka természeti jelenséget. News--Véletlenül lelőtte a fegyverjogi aktivistát a 4 éves kisfiahttp://www.life.hu/news/20160311-jamie-gilt-fegyverjogi-aktivista-edesanyat-veletlenul-lelotte-4-eves-kisfia.htmlJamie Giltet az autójában lőtte hátba gyermeke, miután a fiúcska megtalálta a hátsó ülésnél szertehagyott pisztolyát. NewsOrigo"A mosdóban sírtam, hogy ne lássanak gyengének" - Női gondolatok férfiak szájábólhttp://www.life.hu/news/20160310-ferfiak-olvassak-fel-a-nok-gondolatait-munkahelyukrol-es-karrierjukrol-video.htmlNéhány férfi kamera elé állt, és az eléjük tett, nőktől származó karrier- és munkahelyproblémákról szóló gondolatokat olvasták fel. Megdöbbentő videó. News--Így rázza Magyarország dancehall királynője - Videó!http://www.life.hu/news/20160309-balog-zsofi-tancos-megnyerte-a-magyarorszagi-dancehall-queen-cimet.htmlBalog Zsófi eredetileg HR-esként dolgozik egy multicégnél, 2016-ban azonban hivatalosan is ő lett Magyarország Dancehall Queenje, azaz a popsirázás királynője.NewsOrigoKiderült: mégsem az Eagles gitárosa, Randy Meisner ölte meg feleségéthttp://www.life.hu/news/20160308-randy-meisner-az-eagles-gitarosanak-felesege-lana-rae-meisner-veletlenul-lotte-magat-fejbe.htmlA rendőrség nyomozásának eddigi állása szerint Lana Rae Meisner véletlenül lőtte magát fejbe saját otthonában.News--A szülőszobán tudta meg, hogy gyermeke édesapja egy másik nőt vett elhttp://www.life.hu/news/20160307-heather-mcgillion-a-szuloszoban-a-facebookrol-tudta-meg-hogy-baratja-egy-masik-not-vett-el.htmlHeather McGillion a Facebookról értesült arról, hogy míg ő éppen azon volt, hogy életet adjon gyermekének, barátja, Adonis Rodriguez az esküvőjéről posztolt képeket - egy másik lányt ölelgetve. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.