Így fogadta gazdáját a 13 éves beteg kutyus: Megható videó!

kutya videó megható gazda katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannah még gyermekkorában kapta a kis Buddyt, akivel évek óta nagyon szoros kapcsolatban állnak. Most 3 és fél hónapot töltöttek egymás nélkül, mely mindkettőjüket megviselte. 

Buddy egy 13 éves golden retriever, aki számos betegséggel küzd. Gazdája tavaly nyáron lett katona, így hónapokra magára kellett hagynia kis kedvencét. Amikor újra láthatták egymást mindkettőjükön látszott, hogy örülnek a találkozásnak. Hát nem cuki?!

Kiderült, hogy mikor tér haza Magyarországra Lagzi Lajcsi http://www.life.hu/news/20160317-lagzi-lajcsi-marcius-vegen-ter-vissza-magyarorszagra-mexikoban-pihen-az-enekes.htmlAz énekes ügyvédje már a család visszaérkezésének dátumát is elárulta, ami körülbelül március végére tehető. A hírek szerint a rendőrség tudott a sztár utazásáról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoAz utcán harsogó Beatles-től még egy idős néni is táncra perdülthttp://www.life.hu/news/20160316-a-zene-osszehozta-egy-tancra-a-jarokeloket-meg-egy-idos-nenit-is.htmlÍme a bizonyíték, hogy a zene és a tánc szeretete összehoz. Így volt ez Brightonban is, ahol egy rádióból szóló Beatles-számtól mindenki bezsongott, még egy idős néni is. NewsThinkstockElhunyt a királynő egykori zenemestere, Peter Maxwell Davieshttp://www.life.hu/news/20160316-meghalt-peter-maxwell-davies-lovagga-utottek-kiralyno-egykori-zenemestere.htmlA művész nyolcvanegy éves korában távozott az élők sorából. A brit zeneszerző korábban a királynő zenemestere címet is viselte. News--Ilyen elegáns lovat még soha nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160316-oltonybe-bujtattak-egy-lovat-a-brit-cheltenham-festival-tiszteletere.htmlÖltönyben feszít a hatalmas és izmos álltat. A lovat a brit Cheltenham Festival tiszteletére bújtatták zakóba. NewsOrigoÚjabb fejlemény Vivien meggyilkolásának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160315-toroltek-a-facebookrol-k-balintot-m-vivien-gyilkosat.htmlK. Bálint Facebook oldala, amit pár napja feltörtek, már nem elérhető. NewsOrigoInkább étteremből szerzi be kedvenc falatjait az okos fókahttp://www.life.hu/news/20160315-sammy-az-irorszagi-foka-etterembe-jar-a-kedvenc-halaiert.htmlSokkal jobb módot talált a tenger gyümölcseinek megszerzésére Sammy, az írországi fóka. Minden nap kedvenc éttermébe látogat a ragadozó. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.