Százezrek élvezkednek a paradicsomszeletelős videón

paradicsom videó szeletelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa kielégülést nyújt, ha nézhetjük, hogy teljesen hétköznapi dolgokat, hogyan lehet profi szinten űzni. Most ettől a tökéletes szeleteléstől olvadozik az internet népe.

Ugyan hónapokkal ezelőtt került fel a videómegosztóra a paradicsom szeleteléséről készült kisfilm, az internet népe csak a napokban fedezte fel magának, azóta viszont vírusként terjed. Azon túl, hogy szinte hajszálvékony, egyforma szeletekre vágják benne a paradicsomot a videó különlegessége az is, hogy a folyamatot visszafelé játsszák le, így úgy tűnik, mintha éppen darabjaiból raknák össze a paradicsomot! Az ilyen típusú felvételek általában nagy sikert aratnak, valószínűleg azért, mert kikapcsolják, sőt, már-már bekábítják az embert.

Tragédia: edzésre menet gázolták el a 15 éves magyar bajnok asztaliteniszezőthttp://www.life.hu/news/20160318-pasztor-mate-asztaliteniszezo-bajnokot-edzesre-menet-gazolta-el-a-vonat-szornyethalt.htmlPásztor Máté nem a kijelölt átkelőhelyen próbált meg átmenni a vasúti töltésen, ám nem hallotta, hogy jön a vonat. A szerelvény halálra gázolta a fiatal sportolót. News--Barátaival borozott a halála előtt Kamondi Zoltánhttp://www.life.hu/news/20160318-kamondi-zoltan-rendezo-barataival-borozott-a-halala-elott.htmlLakásában találtak rá holtan a több nemzetközi fesztiváldíjat is nyert rendezőre kollégái, akik nem tudtak arról, hogy a filmesnek bármilyen betegsége lett volna. News--Andai Györgyi számára megváltás volt a halálhttp://www.life.hu/news/20160318-andai-gyorgyi-szineszno-sokat-szenvedett-megvaltas-volt-neki-a-halal.htmlCsendben, de nagyon hosszú ideje szenvedett már a Jászai Mari és Aase-díjas színésznő. Betegsége ellenére azonban mit sem veszített humorérzékéből. News--II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Mark Zuckerberg manónak öltöztette a kutyáját: Vicces fotó!http://www.life.hu/news/20160317-mark-zuckerberg-igy-tartja-a-szent-patrik-napot-kutyajat-oltoztette-be-foto.htmlAz íreknek ma nem kellett bemenniük a munkahelyükre, este pedig hatalmas tivornya veszi kezdetét. Ma van ugyanis Írország védőszentjének, Szent Patrik halálának a napja, melyre a Facebook vezér is megemlékezett. News--Hivatalos Instagram-oldala lesz a pápának!http://www.life.hu/news/20160317-ferenc-papa-hamarosan-regisztral-az-instagramra.htmlFerenc pápáról nem lehet azt mondani, hogy nem halad a korral. Twitteren már olvashatóak az üzenetei, és hamarosan Instagramon is megjelenik! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.