Ferenc pápa Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012-ben már a Twitteren is regisztrált, ott már 8 milliónál is többen követik, de az Instagramon is percről percre nő a követői száma.  

Ferenc pápa korábban is kiemelte az internet közösségépítő szerepét, most pedig saját Instagram oldalt hozott létre. A pápa Franciscus néven érhető el a fotómegosztón.

Tök pucéran sétálgatott egy nő az autópályánhttp://www.life.hu/news/20160319-moszkva-melletti-uton-setalgatott-egy-no-teljesen-meztelenul.htmlNem voltak felkészülve a moszkvai autósok arra, mait a minap láthattak. Egy nő teljesen meztelenül ténfergett az autópálya közepén News--A halál küszöbén álló újszülöttet ikertestvére szeretete mentette meghttp://www.life.hu/news/20160319-lily-harom-honappal-korabban-jott-vilagra-es-a-halal-kuszoben-allt-de-mellette-volt-ikertestvere-aki.htmlAz aprócska baba nem volt hosszabb egy golyóstollnál, amikor megszületett, a bőrén keresztül pedig látni lehetett a szerveit. Ám mellette volt egészséges testvére, aki erőt adott neki a küzdelemhez. NewsOrigoLezuhant leszállás közben egy utasszállító repülőgép http://www.life.hu/news/20160319-lezuhant-leszallas-kozben-egy-utasszallito-repulogep.htmlLezuhant leszállás közben egy utasszállító repülőgép Rosztov-na-Donu repülőterén, a fedélzeten utazó 61 ember életét vesztette. A Dubaiból érkező, a FlyDubai légitársaság kötelékébe tartozó Boeing 737-es fedélzetén lévő 55 utas és a személyzet 6 tagja közül senki sem élte túl a katasztrófát - jelentette be az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának egyik szóvivője. A repülő mintegy 250 méterrel a leszállópálya előtt csapódott a földnek. News--Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bontovics Babett taekwondóshttp://www.life.hu/news/20160319-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-bontovics-babett-taekwondos.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Bontovics Babett négydanos nemzetközi mester, vb-ezüstérmes taekwondós - tájékoztatta az Origót a 30 éves sportolónő edzője, Czeba Mihály. Bontovics a Gödöllői Taekwon-do Sportegyesület versenyzője több szervezet nyílt világbajnokságán ért el több alkalommal is ezüst- és bronzérmet, emellett többszörös Európa-bajnok. News--Megölték Vadym Kholodenko zongoraművész két kislányáthttp://www.life.hu/news/20160318-vadym-kholodenko-zongoramuvesz-ket-kislanyat-meggyilkoltak.htmlTexasi otthonukban találtak rá holtan a zongoraművész gyermekeire. Felesége, Sofia Tsygankova több késszúrást szenvedett. NewsOrigoTragédia: edzésre menet gázolták el a 15 éves magyar bajnok asztaliteniszezőthttp://www.life.hu/news/20160318-pasztor-mate-asztaliteniszezo-bajnokot-edzesre-menet-gazolta-el-a-vonat-szornyethalt.htmlPásztor Máté nem a kijelölt átkelőhelyen próbált meg átmenni a vasúti töltésen, ám nem hallotta, hogy jön a vonat. A szerelvény halálra gázolta a fiatal sportolót. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.