Ashley Graham legutóbbi fotója ismét megerősíti azt, hogy nem csak a vékony lányok lehetnek gyönyörűek. A plus size modell bujasága és élettel telisége a követőit is lenyűgözte, bikinis fotója több mint ötvenezer lájkot kapott. 

Ashleyre amúgy a Sports Illustrated magazin is felfigyelt, a minap a teltkarcsú modellt helyezték a lap címlapjára, ami nem mindenkinek tetszett. 

Cheryl Tiegs egykori modell - aki amúgy korábban háromszor szerepelt a magazinban -  így nyilatkozott:  "Egyáltalán nem örülök annak, hogy teltkarcsú nőket fotóznak, mert ez vonzóvá teszi őket, pedig a csipőnek igenis 90 centi alatt kell lennie. Nem hiszem, hogy Ashley egészséges" .

Pedig úgy tűnik, Ashley igencsak jól érzi magát a bőrében. "Erős vagyok. Merész vagyok én. Többre képes a testem, mint gondolnám. (...) Azért edzem a testem, mert szeretem, és nem azért, mert gyűlölöm" - írta nem régiben egy videója alá, ahol éppen edzésen vett részt

Ashley a hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel, több kampányban vesz részt, és arról is kifejtette a véleményét, hogy nem szereti a plus size elnevezést: „Azt szeretném, ha nem plus size modellnek neveznének, hanem csak modellnek. Ez is csak egy kategória, egy címke, amivel feruháznak. Az ember viszont ezeken túl van.”