Hófehér bikiniben mutatta meg testét a plus size modell Ashley Graham

Ashley Graham plus size bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham legutóbbi fotója ismét megerősíti azt, hogy nem csak a vékony lányok lehetnek gyönyörűek. A plus size modell bujasága és élettel telisége a követőit is lenyűgözte, bikinis fotója több mint ötvenezer lájkot kapott. 

Ashleyre amúgy a Sports Illustrated magazin is felfigyelt, a minap a teltkarcsú modellt helyezték a lap címlapjára, ami nem mindenkinek tetszett.

Cheryl Tiegs egykori modell - aki amúgy korábban háromszor szerepelt a magazinban - így nyilatkozott: "Egyáltalán nem örülök annak, hogy teltkarcsú nőket fotóznak, mert ez vonzóvá teszi őket, pedig a csipőnek igenis 90 centi alatt kell lennie. Nem hiszem, hogy Ashley egészséges" .

Pedig úgy tűnik, Ashley igencsak jól érzi magát a bőrében. "Erős vagyok. Merész vagyok én. Többre képes a testem, mint gondolnám. (...) Azért edzem a testem, mert szeretem, és nem azért, mert gyűlölöm" - írta nem régiben egy videója alá, ahol éppen edzésen vett részt.

Ashley a hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel, több kampányban vesz részt, és arról is kifejtette a véleményét, hogy nem szereti a plus size elnevezést: „Azt szeretném, ha nem plus size modellnek neveznének, hanem csak modellnek. Ez is csak egy kategória, egy címke, amivel feruháznak. Az ember viszont ezeken túl van.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.