Tragédia! Meghalt egy öttagú család, csak a kisbaba élte túl a balesetet

Forrás: Thinkstock -
kisbaba Írország család baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baleset Írországban történt, amikor az autójuk a mólóról a tengerbe esett. A kocsiból az utolsó pillanatban kimentettek egy csecsemőt.

Az ír parti őrség emberei egy férfi, két nő és két kisfiú holttestét emelték ki az észak-írországi rendszámú terepjáróból, amely a Lough Swilly-i szorosban lévő, turisták által kedvelt Buncrana település mólójáról csúszott a vízbe.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az elmerülő kocsiból az utolsó másodpercekben sikerült kimenteni egy csecsemőt egy közelben lévő férfi segítségével, aki sokakkal együtt tanúja volt a tragikus balesetnek.

Az RTE ír televízió híradása szerint a csecsemőt a kocsi ablakán át adták ki a benn ülők. A vízből kiemelt, két-három hónaposnak becsült kislányt kórházba szállították, állapota stabil. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Natascha Kampusch fogva tartásárólhttp://www.life.hu/news/20160321-natascha-kampusch-fogva-tartasarol-peter-reichard-ujsagiro-tar-fel-ujabb-megdobbento-reszleteket.htmlA lány nevét a világon mindenki megismerte, miután 2006-ban kiszabadult rabságából. Peter Reichard újságíró könyvében újabb részleteket tárt fel a borzasztó esetről.NewsAFPTragédia: edzésre menet gázolták el a 15 éves magyar bajnok asztaliteniszezőthttp://www.life.hu/news/20160318-pasztor-mate-asztaliteniszezo-bajnokot-edzesre-menet-gazolta-el-a-vonat-szornyethalt.htmlPásztor Máté nem a kijelölt átkelőhelyen próbált meg átmenni a vasúti töltésen, ám nem hallotta, hogy jön a vonat. A szerelvény halálra gázolta a fiatal sportolót. News--Ferenc pápa megérkezett az Instagramrahttp://www.life.hu/news/20160319-ferenc-papa-megerkezett-az-instagramra.html2012-ben már a Twitteren is regisztrált, ott már 8 milliónál is többen követik, de az Instagramon is percről percre nő a követői száma. News--A halál küszöbén álló újszülöttet ikertestvére szeretete mentette meghttp://www.life.hu/news/20160319-lily-harom-honappal-korabban-jott-vilagra-es-a-halal-kuszoben-allt-de-mellette-volt-ikertestvere-aki.htmlAz aprócska baba nem volt hosszabb egy golyóstollnál, amikor megszületett, a bőrén keresztül pedig látni lehetett a szerveit. Ám mellette volt egészséges testvére, aki erőt adott neki a küzdelemhez. NewsOrigoBálnának csúfolták, plus size modell segített neki http://www.life.hu/news/20160318-iskolaban-csufoltak-a-sulya-miatt-balnas-polokat-kezdett-arusitani-alapitvanyt-tamogat.htmlA 16 éves Dannie „Dee” McMillan először csak furcsa pillantásokra lett figyelmes majd rájött, hogy az interneten is csúfolják a külsejét. Zseniális módon védte meg magát. NewsOrigoNapi cuki: mindenhová követi megmentőjét a kengurubébihttp://www.life.hu/news/20160318-egy-kenguru-mindenhova-koveti-azt-a-rendort-aki-megmentette-az-eletet.htmlA 4 hónapos kenguru egy autóbalesetben veszítette el anyukáját, ezért egy ausztrál rendőr gondoskodott róla. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.