Súlyos balesetet érte az Útvesztő 3 forgatásán Dylan O’Brient

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle -
film forgatás Dylan O Biren baleset Az útvesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves színész a film legújabb részének forgatásán szenvedett balesetet. A hírek szerint több hétre le is kellett állítani a munkálatokat, hiszen a sztár kórházba került. 

Dylan O’Brien a Halálkúra című epizód egyik autósjelenete során törte el több csontját, ezért azonnal egy vancouveri kórházba szállították. James Dashner, a bestseller szerzője a közösségi oldalán nyugtatta meg a rajongókat: állítása szerint O’Brien állapota - bár komolyak a sérülései - szerencsére nem kritikus - írja a TMZ.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle

Az útvesztő: Halálkúra a harmadik, egyúttal utolsó része eredetileg 2017 februárjára tervezték, de O’Brien balesete miatt könnyen elképzelhető, hogy ez csak később lesz.

Elhunyt az Európa-bajnok magyar bokszoló, Csjef Sándorhttp://www.life.hu/news/20160321-csjef-sandor-meghalt-europa-bajnok-magyar-bokszolo-hatvanhat-eves-volt.htmlVasárnap életének 66. évében, tragikus körülmények között elhunyt Csjef Sándor egykori Európa-bajnok magyar ökölvívó. News--Leonardo DiCaprio tovább küzd a környezetvédelemérthttp://www.life.hu/news/20160321-leonardo-dicaprio-szinesz-szerint-kina-lehet-a-kornyezetvedelem-hose.htmlAz Oscar-díjas színész épp Pekingben népszerűsíti A visszatérő című filmjét, ahol a természet védelmének fontosságáról és Kína ebben betöltött fontos szerepéről is beszélt. News--Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Natascha Kampusch fogva tartásárólhttp://www.life.hu/news/20160321-natascha-kampusch-fogva-tartasarol-peter-reichard-ujsagiro-tar-fel-ujabb-megdobbento-reszleteket.htmlA lány nevét a világon mindenki megismerte, miután 2006-ban kiszabadult rabságából. Peter Reichard újságíró könyvében újabb részleteket tárt fel a borzasztó esetről.NewsAFP"Pillanatnyilag nem látok más alternatívát" - Újra megszólalt Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20160320-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-nem-akart-a-media-kozeppontjaban-allni.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta utolsó kívánságát teljesíti a menedzsere, Sabine Kehm azzal, hogy nem nyilatkozik a médiának a svájci otthonában lábadozó autóversenyző állapotáról. News--Elhunyt Jan Nemec a cseh új hullám egyik legjobb rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160319-elhunyt-jan-nemec-a-cseh-uj-hullam-egyik-legjobb-rendezoje.htmlSúlyos betegség után 79 éves korában pénteken Prágában meghalt Jan Nemec, a 20. század hatvanas évek csehszlovák filmművészete új hullámának nemzetközileg is elismert rendezője és forgatókönyvírója. News--Kiutálják a faluból Vivien gyilkosának szüleithttp://www.life.hu/news/20160319-kiutaljak-a-falubol-kakucsrol-vivien-gyilkosanakbalintnak-szuleit.htmlKözutálatnak örvend Kakucson a 20 éves Vivien gyilkosának családja. Ha csak tehetik, nem mutatkoznak a falu ut­cáin, az interneten is gyűlölethadjárat indult ellenük.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.