Kíváncsiságból meg akarta kóstolni magát Greg Foot

Forrás: Youtube -
ember hús
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját lábizmából vágatott ki egy kisebb darabot, hogy megtudja, milyen íze is van az embernek.

Grag Foot kíváncsisága határtalan. Annyira érdekelte őt, hogy milyen íze lehet egy embernek, hogy hajlandó volt kivetetni saját lábizmából egy darabot.

Forrás: Youtube

Az egészet természetesen tudományos alapokra helyezte. Mivel illegális emberi húst fogyasztani, még a saját magadét is, ezért előbb megvizsgáltatta a kivágott darabot. A megfőzése után megállapította, hogy igazából kellemes illata van, és nagyon gazdag az aromája.

Lányfuttatókra csaptak le Szegeden a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20160322-kozel-negyven-prostitualtat-futtatott-franciaorszagban-egy-szegedi-bunbanda.htmlKözel negyven prostituáltat futtatott Franciaországban a hétfőn felszámolt szegedi bűnbanda: hajnalban géppisztolyos rendőrök razziáztak különböző ingatlanoknál. News--Három robbanás történt Brüsszelben, tíz ember is meghalhatotthttp://www.life.hu/news/20160322-brusszelben-harom-robbanas-tortent-tiz-ember-ember-is-meghalhatott.htmlKedd reggel kettős robbanás történt a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren, valamint volt egy detonáció a Maalbeek metróállomáson is, a belvárosban. News--Beperelték Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/news/20160322-cristiano-ronaldo-sztarfocistat-beperelte-egy-ingatlanbefektetesi-ceg-ragalmazas-miatt.htmlRágalmazással vádolja egy olasz ingatlancég a futballsztárt. NewsAFPÜnnepeljük ma együtt a vizet!http://www.life.hu/news/20160322-marcius-22-a-viz-vilagnapja-unnepeljuk-ma-egyutt.html1994 óta tartjuk március 22-én a Víz világnapját. Víz nélkül nincs élet, ezért fontos, hogy vigyázzunk rá. NewsOrigoSúlyos balesetet érte az Útvesztő 3 forgatásán Dylan O’Brienthttp://www.life.hu/news/20160321-dylan-o-brien-megserult-az-utveszto-forgatasa-kozben-csuszhat-a-film-premier.htmlA 24 éves színész a film legújabb részének forgatásán szenvedett balesetet. A hírek szerint több hétre le is kellett állítani a munkálatokat, hiszen a sztár kórházba került. News--Elaludt a spanyol sofőr a buszbaleset előtthttp://www.life.hu/news/20160321-elaludt-az-utkozes-elott-a-spanyol-sofor.htmlA nyomozás elsődleges adatai szerint a sofőr elaludhatott a volánnál, emiatt következhetett be vasárnap hajnalban az északkelet-spanyolországi Tarragona közelében az a súlyos buszbaleset. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.