Már tíz éve tart a vita arról, hogy a színésznő valóban tartozik-e annak a vállalkozónak, aki annak idején felújította a házát. A végrehajtó Gubík fizetéséből havi 134 ezer forintot von le, mellyel a sztár 2017-re törlesztheti a fennmaradó összeget. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Gubík Ági és volt férje, Telihay Péter színházi rendező Telkiben lévő házukat szerették volna rendbehozatni egy vállalkozóval még 2006-ban. A házaspár azonban nem tudta fizetni a béreket, így a munka leállt. A pár útjai 2011-ben különváltak, azonban a kivitelezőről megfeledkeztek. A végrehajtó most már vonja a részleteket, így a tartozás jövő év végéig rendeződhet - írja a Blikk

Forrás: RTLKLUB

"Ágnes beperelt engem, azt állítva, hogy valótlan számlákat állítottam ki, és feketén dolgoztam, ami abszurdum, hiszen semmilyen számlát nem adtam, ugyanis kifizetve sem lettem. Sokáig megértő voltam, és tulajdonképpen most is az vagyok, hiszen csak részleteket kapok" - mondta a vállalkozó, aki reméli, hogy 2017-ben végre sikerül rendezni a teljes összeget.