Kendall Jenner megütött egy fotóst, vagy mégsem?

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
pofon fotós Kendall Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner és a barátnője, Gigi Hadid a párizsi divathéten bulizni indultak, a Kardashian-lány pedig kellőképpen berúgott ahhoz, hogy feldühítse magát egy rámenős paparazzin. El is csattant egy pofon, vagy mégsem?

Közel két hete bulizni indult Kendall Jenner, és Gigi Hadid. Akár egy átlagos este is lehetett volna, csakhogy a rengeteg alkohol nem tett jót a Kardashian-lánynak,

no meg a túl sok paparazzi sem.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Ahogy kiléptek a szórakozóhelyről a lányok, megindultak feléjük a fotósok, az egyik pedig túlságosan közel ment a modellhez, akinél, mint a képeken is látszik, eléggé elpattant a cérna. Hadidék annyira rossz néven vették a fotós viselkedését, hogy

a testőröknek kellett visszafogni a dühös Jennert.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Sokak szerint úgy tűnik, mintha Kendall megütötte volna a fotóst, ám

nemrég elmagyarázta, hogy mi is történt pontosan.

Nem meglepő, de tagadta, hogy megütötte a fotóst, és azt állítja, hogy ő csak a fényképezőgépet tolta el magától, ám a rossz szögben készült fotók miatt olyan, mintha lekeverne egyet a paparazzinak, pedig ilyen nem is történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.