Balázs is beszólt Lilu pucér fotója miatt

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
meztelen feminizmus Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a női egyenjogúság nevében szabadult meg ruháitól, amivel többen nem értettek egyet. Most Balázs is elmondta a véleményét.

Lilu egy női magazin hasábjain mutatta meg testét, a feminizmus témája köré épülő lapszámban. A műsorvezető idomait csupán két csík takarja, amelyben olvasható a jelmondata: “Az én testem, az én döntésem”. A feminizmus nevében elkövetett meztelenkedés szinte senkit nem hagyott hidegen, mégis az egyik legnagyobb visszhangot Kormos Anett véleménynyilvánítása okozta, aki elárulta, az ő egyenjogúságáért ne küzdjön ezzel az eszközzel senki.

Forrás: Facebook/Lilu, MTI/Zih Zsolt

"Kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle. (...) Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte. Vagy hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek ró­lam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” - írta a dumaszínházas.

Balázst sem hagyta hidegen RTL klubos kolléganője vetkőzése, a Class FM reggeli műsorában osztotta meg egyáltalán nem pozitív véleményét a fotóról.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Az én testem az én döntésem címszó alatt látok egy retusált nőt. Innentől kezdve nekem már nincs összhangban. Az lenne, ha valaki smink nélkül, retusálatlanul jelenne meg. A másik, hogy aki a feminizmus jegyében vetkőzik, az pont az ellenkezőjét éri el, lealacsonyítja magát vele"

- fogalmazta meg Balázs véleményét a képről, amin valóban sok utómunkát végezhettek. A műsorvezető hangsúlyozta, hogy nem Lilu ellen irányultak a szavai, hiszen ő kedveli őt, csupán nem volt összhangban a magazin üzenete a fotóval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.