Tom Cruise és Nicole Kidman lánya szegényen is boldog

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
Nicole Kidman szegénység Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég sok rejtély övezi, hogy milyen kapcsolata van az egykori sztárpárnak, - Tom Cruise-nak és Nicole Kidmannek,-  az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella nemrég kitálalt, és azt is elmondta, hogy boldoggabb így, hogy sikerült függetlenítenie magát a szüleitől.

Nicole Kidman és Tom Cruise lánya, a 23 éves Bella Cruise az egész világot sokkolta, amikor titokban feleségül ment az IT-szakember férjéhez, a 29 éves Max Parkerhez, még tavaly szeptemberben, Londonban.

Isabella Cruise esküvője Forrás: Northfoto

Ám egyik fél szülei sem mentek el a ceremóniára. A hírek szerint azért, mert a páros így akarta elkerülni a nyilvánosságot, de most mint kiderült, ez nem teljesen így volt - írja a Daily Mail Bella Cruise-zal készített interjúja alapján.

Nicole Kidman és Tom Cruise Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

Parker szülei azért nem mentek el a szertartásra, mert féltek a sajtótól, az viszont nem egyértelmű, hogy Nicole és Tom miért is hagyta ki ezt a fontos eseményt. Kidman aznap pont Londonban tartózkodott,

Tom pedig azzal indokolta távollétét, hogy túl sok volt a munkája.

Bella Cruise azt mondja, hogy jóban van a szüleivel, rendszeresen beszélnek is, mégis, az interjúból inkább azt olvashatjuk ki, hogy ha nem is problémás a viszonyuk,

de nem is állhatnak egymáshoz túl közel.

Ami azért is érdekes, mert apjához hasonlóan Bella is a szcientológia híve, és az esküvője is eszerint zajlott.

Tom Cruise Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Ezen felül Bella semmit sem kér a sztárpár vagyonából, amit közel 600 millió dollárra becsülnek. Ő büszke arra, hogy

férjével teljesen függetlenek, mégha ez szerény életkörülményeket is jelent.

A pár ugyanis egy londoni lakásban él, egyetlenegy szobában, amit három lakótárssal együtt bérelnek. Ennek ellnére azt mondják, hogy ők így boldogok. Bella Cruise anyósa szerint a lány “Hollywood elől menekül”, valamint hozzátette, hogy még nem találkozott Bella szüleivel, ami azért is furcsa, mert Belláék kapcsolata újabb szintre lépett és már gyereket is terveznek.

Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--Az X-faktoros szépség, Tóth Andi hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160321-az-x-faktoros-szepseg-toth-andi-hatalmas-melleket-villantott.htmlA X-Faktor győztese, Tóth Andi szerelmével Bali szigetére utazott, ráadásul egy fürdőruhás képpel lepte meg a rajongóit, akik közül páran nem hittek a szemüknek, mert szerintük a 17 éves szépség szilikont rakatott a melleibe. TV + SztárokOrigoSzínészek, akik aprópénzért vállaltak el egy kiváló szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160323-szineszek-akik-nem-sok-penzt-kertek-egy-kivalo-filmszerepert.htmlManapság már világsztárok, de egykor filléreket kaptak egy-egy szerepért. De az sem ritka, hogy egy már befutott színész aprópénzért vállal egy szerepet az igényesebb produkció érdekében. Nézzük meg, hogy kik is ők! TV + Sztárok--Nem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160321-bemutatjuk-emily-ratajkowski-szerelmet.htmlEmily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk!TV + Sztárok--Mit csinált Snoop Dogg Marosbogáton?http://www.life.hu/sztarok/20160316-snoop-dogg-becsekkolt-marosbogatra.htmlMarosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. Nem tudjuk mi volt a célja, mindenesetre a polgármester tárt karokkal várja a reppert,valamint meleg ételt és ágyat is biztosítanának neki a 9 fős panziójukban. TV + Sztárok--Így ismerkedik Majka kisfia a pocaklakó testvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-nemsokara-megszuletik-dundika-es-majka-masodik-gyermeke.htmlDundika terhesen is remekül nézki, mutatja ezt legutóbbi fotója is, amit párja, Majka a Facebook-oldalán osztott meg a rajongóival. Ráadásul nemcsak Dundika és gömbölyödő pocakja látható a képen, hanem első gyermeke Marián is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.