Farm Dóri Farm (reality) Farm Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a kiválasztott Daninak több férfitársával meggyűlt már a baja az első héten, mégsem közülük választotta ki párbajellenfelét. 

A kihívottja Dóri lett, aki annyira semmit nem csinált még a műsorban, hogy meg kellett néznünk, ki is ő valójában. Valószínűleg a nagyarcú újgazdag zsebmacsó is így gondolkodott, és abban bízik, a nő ellen visszajöhet. "Már a puszta jelenléted is zavar" - kommentálta a döntését. Meglátjuk.
A kihívás az alábbi videóban nézhető meg:

Megvolt a Farm első durva összecsapásahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-megvolt-a-farm-elso-durva-osszecsapasa-farm-dani-es-farm-sanyi.htmlBármibe lefogadnánk, hogy Dani és Sanyi nem lesznek a legjobb cimborák a Farmon. A péntek esti adásban például a lehető legocsmányabb módon esett egymásnak a két szellemóriás. TV + Sztárok--Így reagált Friderikusz Sándor TV2-s távozására Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160325-igy-reagalt-friderikusz-sandor-tv2-s-tavozasara-hajdu-peter.htmlAhogy már megírtuk, Friderikusz Sándor sem a Napló riportere nem lesz, sem az Összezárva Friderikusszal című műsort nem folytatja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. Hajdú Péter, az Összezárva producere is posztolt a témában. TV + Sztárok--D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-d-toth-andras-lesz-a-fokusz-uj-musorvezetoje.htmlMárcius 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható az RTL Klubon. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGalambos Lajos: "El fogjuk dönteni, hazamegyünk-e"http://www.life.hu/sztarok/20160323-galambos-lajos-es-csaladja-mexikoban-van.htmlMexikó egyik legelőkelőbb szállodájában él most Galambos Lajos és családja. A zenész állítja, nincs szökésben, de turistának se mondaná magát. TV + Sztárok--Két nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigoOtthagyja a TV2-t Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160323-otthagyja-a-tv2-friderikusz-sandor-a-naploban-sem-dolgozik-es-nem-folytatja-az-osszezarva.htmlA napokban felröppent pletykék szerint Friderikusz Sándor Várkonyi Andrea mellett a Naplóban folytatja, ám a tévés ezt kategorikusan cáfolja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.