Megvolt a Farm első durva összecsapása

Forrás: RTL Klub -
Fram Dani Fram Sanyi Fram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármibe lefogadnánk, hogy Dani és Sanyi nem lesznek a legjobb cimborák a Farmon. A péntek esti adásban például a lehető legocsmányabb módon esett egymásnak a két szellemóriás. 

A két játékos közötti feszültség a kezdetektől érezhető. Sanyi, a heti gazda az első reggelen hidegvízzel ébresztette újgazdag Dánielt, később a kenyérporción pattant ki a vita, majd Heni és Dani közül az utóbbit küldte párbajra a heti gazda.

Ezúttal vacsora közben szájkaratézott a két Farm-lakó, nem is akárhogyan. Tolvajozás, gazemberezés, genetikai hulladékozás és majdnem verekedés - amit az alábbi videóban meg is nézhetsz.

Így reagált Friderikusz Sándor TV2-s távozására Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160325-igy-reagalt-friderikusz-sandor-tv2-s-tavozasara-hajdu-peter.htmlAhogy már megírtuk, Friderikusz Sándor sem a Napló riportere nem lesz, sem az Összezárva Friderikusszal című műsort nem folytatja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. Hajdú Péter, az Összezárva producere is posztolt a témában. TV + Sztárok--Így reagált Friderikusz Sándor TV2-s távozására Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160325-igy-reagalt-friderikusz-sandor-tv2-s-tavozasara-hajdu-peter.htmlAhogy már megírtuk, Friderikusz Sándor sem a Napló riportere nem lesz, sem az Összezárva Friderikusszal című műsort nem folytatja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. Hajdú Péter, az Összezárva producere is posztolt a témában. TV + Sztárok--Két nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigoD. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-d-toth-andras-lesz-a-fokusz-uj-musorvezetoje.htmlMárcius 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható az RTL Klubon. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra kattan a bilincs Lagzi Lajcsi csuklójánhttp://www.life.hu/sztarok/20160319-ujra-kattan-a-bilincs-lagzi-lajcsi-csuklojan-a-tv2-hal-a-tortanban.htmlA jövő héten láthatjuk a TV2-n a Hal a tortán azon epizódjait, amelyben többek között Galambos Lajos főz a vendégeinek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Adél, apás szülés lesz?" - Csobot Adél így hozza világra babájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-igy-hozza-vilagra-babajat.htmlCsobot Adél lett a Glamour-díjátadón az év énekesnője. Az énekesnő meghatódott a színpadon, erről, a díj fontosságáról és arról is kérdeztük, pontosan milyen is lesz az apás szülés.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.