Így élvezi a napfényt Rubint Réka a paradicsomban - Álomszép fotó!

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
fotó Rubint Réka Dominikai Köztársaság bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitnesz nagyasszonya egy meseszép képet tett közzé a közösségi oldalán, méghozzá egyenesen a tengerpartól. A háromgyermekes édesanya fantasztikusan néz ki! 

Rubint Réka és családja éppen Dominika mesés szigetén töltik a jól megérdemelt pihenést. A látszattal ellentétben nem csak a nyaralásról szól ez a pár nap, hanem az alakformálásról is, hiszen egy kemény edzőtábor folyik éppen a háttérben. Réka viszont most egy igazán vadító fotóval mutatta meg rajongói számára, hogy élvezi a napsütést a tengerparton. A kép láttán biztos sok férfi fejében fordult meg, hogy Norbi milyen szerencsés ember.

Forrás: Instagram/rekarubint

Kiderült, kit vetkőztetnének meztelenre olvasóinkhttp://www.life.hu/sztarok/20160325-kiderult-kit-vetkoztetnenek-meztelenre-olvasoink-sarka-kata-gyozott-ot-kulcsar-edina-es-eros-antonia.htmlKözeleg a húsvét, és az ünnep apropóján megszavaztattuk, ki az a szexi sztár, akit meztelenül látnátok a nyuszis magazin címlapján. TV + Sztárok--Édeshármasra vágyik a Farm egyik játékosa, Danihttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-dani-edesharmasra-csabitana-farm-diat.htmlDaninak saját bevallása szerint szüksége van a szexre, mert férfi, és ráadásul ezzel komoly taktikai előnyhöz is juthat - ecsetelte az egyik Farm-lakónak, Cintiának. TV + Sztárok--Húszezreseken hajtja álomra fejét Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tengernyi-huszezresen-alszik-gyozike.htmlAz immár kigyúrt testű Gáspár Győző a közösségi oldalán rukkolt elő egy fotóval, amin láthatóan megvalósult minden milliomos álma: húszezreseken alszik. TV + Sztárok--Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--Ez a férfi Natalie Portman kiköpött mása!http://www.life.hu/sztarok/20160324-natalie-portman-kikopott-masa-a-ferfi.htmlA színésznő biztosan nem sejtette, hogy él a világon egy hasonmása, aki ráadásul férfi! Elképesztő, hogy két teljesen idegen ember mennyire hajaz egymásra! TV + SztárokOrigoHoppá! Gesztesi Máté az ATV-n lett időjóshttp://www.life.hu/sztarok/20160324-gesztesi-mate-szinesz-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-gesztesi-karoly-fia-az-atvn-lett-idojos.htmlNagy fordulatot vett a színész karrierje, ugyanis a Jóban Rosszban című sorozat után most teljesen új területen bontogatja a szárnyait. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.