Vajda Pierre újra visszatér az RTL Klub képernyőjére

Forrás: RTL -
Istenes Bence főzés Vajda Pierre műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTLII-n hamarosan minden hétköznap este gasztrorealityt láthatnak a nézők. Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a műsorban. 

Április 4-től hétköznap esténként kétfős csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a kedvenc családi receptjeikkel szállnak versenybe. A Hagyjál főzni! lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt - írja az Origo.

Forrás: RTL

Miután elkészültek a csapatok az ételeikkel A konyhafőnök-ből ismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. Amelyik párosé ízletesebb, pénznyereményre számíthat.

A műsor alapjául szolgáló Mi madre cocina mejor que la tuya futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.