Vészesen fogy a Farm lakóinak élelme

farm lakók Szilveszter gazda élelem étel Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub valóságshowjának legutóbbi adásában Szilveszter gazda ismét ellátogatott a Farmra, körbejárta az állatokat Sándorral, a heti gazdával és nagyon nem volt megelégedve azzal, amit látott.

Szilveszter egyedül Attila és Norbi munkáját dicsérte meg. A gazda szerint, Sándornak erélyesebben kéne fellépnie, össze kéne tartani a brigádot, hogy mindenki rendben elvégezze a rá kiosztott feladatot. Ráadásul vészesen fogy az étel a kamrából, Szilveszter ezt szóvá is tette a heti gazdának.

Forrás: RTL Klub

„A kamra üres, hiányzik négy tyúk, nagyon korán van még ahhoz, hogy elkezdjük lefele vagdosni az állatokat. A heti gazda felelőssége, hogy beossza az étel mennyiségét, így emiatt is csak őt tudom hibáztatni."

Szilveszter ajándékokkal (vetni való borsó, saláta, retek, egy utánfutónyi trágya, élesztő) érkezett egyébként a Farmra, de nevelő szándékkal nem hagy ott mindent a játékosoknak.

„Nagyon nem vagyok megelégedve Sándor munkájával meg a hozzáállásával, nem mutatja azt, hogy ő a főnök és emiatt most ti vagytok bajban. Tanító jelleggel ezt az élesztőt most nem tudom itt hagyni nektek. Ha mindenki úgy áll a dolgokhoz, mint Attila és Norbi, akkor most nem itt tartunk."

Sándort nagyon megviselte Szilveszter gazda kritikája.
„Rosszul esett, hogy Szilveszter gazda megfedett, nagyon letaglózott a véleménye, hogy egy személyben én voltam a hibás mindenért, holott én úgy vettem észre, hogy sokkal jobb és szebb állapotok voltak, mint amire neki számítania kellett volna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.