Dani a rúdját sem tudta átdugni: Óriási alázással zárult a Farm első párbaja

Forrás: RTL Klub -
Farm Dóri párbaj Farm (reality) Farm Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu előre jelezte, szombat este került megrendezésre a Farm első párbaja. Ezt végül Dóri nyerte, aki simán lealázta ellenfelét.

Mialatt Dóri pikk-pakk összekötözött 10 rudat, megszerezte a kulcsokat, és áthordta a haszonállatokat a másik karámba, addig párbajellenfele még a rúdját sem volt képes átdugni a rácson. Így végül Dani pakolt, és hazament.

Dóri Forrás: RTL Klub

Kihívottjáról, Dóriról legutóbb azt írtuk, hogy még annyira semmit nem csinált a műsorban, hogy meg kellett néznünk, ki is ő valójában. Nos, valószínűleg a nagyarcú, újgazdag zsebmacsó is így gondolkodhatott, míg végül csúnyán le nem alázta egy nő, aki legalább fogott már életében kötelet.

Dani Forrás: RTL Klub

"Nő létére odavágott egy csávót" - kommentálták utólag a játékostársak. "Egy személyes konfliktusra abszolút jó válasz volt, győzött az igazság" - fűzte hozzá utólag Dóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.