Nyári Dia: "Egy sokkoló kép több emberhez eljut, még ha felháborodást is kelt"

Forrás: Faebook/Nyári Dia -
Varga Izabella Kisó Nyári Diana Iszak Eszter Kovács Patrícia Kulcsár Edina Aleska Diamond Tolvai Reni Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örödög Nóra és Lilu meztelen kampánya után magyar celeblányokat kérdeztünk, ők ledobnák-e a textilt, ha arról lenne szó.

Aleska jó cél érdekében megtenné, Kovács Patrícia azonban csak színésznőként vetkőzne, magánemberként nem. Iszak Eszti sosem tervezte, de meg tudnák őt győzni. Tolvai Reni segítene, de nem most. Kulcsár Edina viszont soha nem mondja, hogy soha:

Lajcsi: "Szeretnék nemzetközi bírósághoz is fordulni. Ami családommal történt, vért kíván"http://www.life.hu/sztarok/20160326-lagzi-lajcsi-szeretne-nemzetkozi-birosaghoz-is-fordulni-mert-ami-a-csaladjaval-tortent-vert-kivan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Galambos Lajos és családja hazatért a külföldi nyaralásról. Bár so­káig nem volt biztos, hogy a mulatós zenész egyáltalán hazajön, Lajcsi azonban visszatért, hogy rendezze a dolgait.TV + SztárokOrigoFarm: Dani kihívta párbajellenfeléthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-parbaj-dani-dori.htmlBár a kiválasztott Daninak több férfitársával meggyűlt már a baja az első héten, mégsem közülük választotta ki párbajellenfelét. TV + SztárokOrigoMegvolt a Farm első durva összecsapásahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-megvolt-a-farm-elso-durva-osszecsapasa-farm-dani-es-farm-sanyi.htmlBármibe lefogadnánk, hogy Dani és Sanyi nem lesznek a legjobb cimborák a Farmon. A péntek esti adásban például a lehető legocsmányabb módon esett egymásnak a két szellemóriás. TV + Sztárok--Ezért nem iszik alkoholt Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-aleska-ezert-nem-iszik-alkoholt.htmlMeglepő kijelentést tett az egykori pornószínésznő, Aleska. A sztár ugyanis egyáltalán nem iszik alkoholt, és azt is elmondta, hogy miért. TV + Sztárok--Friderikusz nélkül nem folytatódik a TV2 sikerműsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-friderikusz-sandor-nelkul-nem-folytatodik-a-tv2-sikermusora.htmlNem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly megtért és Isten felé fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-gesztesi-karoly-szinesz-megtert-es-isten-fele-fordult.htmlA színész hatalmas változáson ment keresztül, és állítja: a hit segített, hogy újra a régi önmaga legyen.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.