Adele visszavonul - A világ várhat az új világslágerre

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
sláger visszavonulás énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár épp, hogy csak visszatért az aranytorkú énekesnő, máris újabb visszavonulással sokkolja rajongóit.

Adele nem szeretne lemaradni arról, hogy kisfia, a 3 éves Angelo felnő, ezért inkább a családra fókuszál mostantól a zene helyett. A 27 éves énekesnő öt évig biztosan nem ad ki albumot.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Állítólag év végéig még várhatóak új slágerek, amelyeket a rajongók biztosan imádni fognak.

Pokorny Lia és Bereczki Zoli nagyon aktuális darabban játszanakhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-bereczki-zoltan-es-pokorny-lia-a-pillanatfelvetel-szereploi.htmlBereczki Zoli és Pokorny Lia egy igazán izgalmas és nagyon aktuális új darab szereplői lesznek. A Life.hu riportere erről beszélgetett velük.TV + Sztárok--Ezért kakukktojás Kulcsár Edina a Nagy Duett sztárjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-ezert-kakukktojas-kulcsar-edina-a-nagy-duett-sztarjai-kozott.htmlKulcsár Edina egy kicsit kilóg a Nagy Duett többi sztárja közül. Hogy miért, és hogyan vélekedik erről? A Life.hu riporterének mindent elmondott.TV + Sztárok--Nádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője az RTL Klub új műsoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-nadai-aniko-es-fordos-ze-lesz-a-musorvezetoje-az-rtl-klub-valosagshowjanak.htmlNádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői. TV + Sztárok--Kézrátétellel gyógyít Shygys Julianhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-kezratetellel-gyogyit-shygys-julian.htmlGajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.TV + Sztárok--Aleska dögös dekoltázzsal és Hevesi Krisztával érkezett a Glamour Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160317-aleska-dogos-dekoltazzsal-es-hevesi-krisztaval-erkezett-a-glamour-galara.htmlMegakadt a szemünk Aleska Diamond meseszép, alaposan dekoltált ruháján. TV + Sztárok--Íme, minden idők legviccesebb képe Schwarzeneggerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-minden-idok-legviccesebb-kepe-arnold-schwarzeneggerrol.htmlElkészült Arnold Schwarzenegger legviccesebb fotója.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.