Többnyire nők és gyerekek a vasárnapi robbantásos merénylet áldozatai

robbantás merénylet robbanás Pakisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos merénylő robbantott vasárnap a kelet-pakisztáni Lahor város egyik nyilvános parkja előtt, legalább 38-an életüket vesztették, és több mint 100-an megsebesültek - közölték mentési és rendőrségi illetékesek.

A robbanás a Gülsán-e-Ikbál park főbejáratához közeli parkolóban történt - közölte a Samaa News hírcsatorna.

"Legalább 38-an meghaltak ,és több mint százan megsebesültek" - mondta Musztanszar Feroz rendőrségi vezető a Reuters hírügynökségnek.

Dzsam Szajjad Huszain, a helyi mentőegységek szóvivője szerint a sebesülteket különböző kórházakba szállították a városban. A sebesültek többsége nő és gyermek - tette hozzá.

Helyi sajtóértesülésekből úgy tudni, hogy a pokolgépet valószínűleg egy motorhoz rögzítették, viszont a rendőrség eddig nem erősítette meg ezt. Egyelőre egyetlen szervezet sem vállalta a robbantást.

Kisebbrendűségi érzése miatt őrizgette a fegyvert Vivien gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160325-m-vivien-meggyilkolt-eltunt-lany-gyilkosa-kisebbrendusegi-erzese-miatt-orizte-a-fegyvert.htmlA 20 éves Vivien gyilkosa, K. Bálint a családi ház garázsában őrizte azt a kést, amellyel végzett gyerekkori barátjával. A szakértő szerint pszichológiai magyarázata van annak, miért tartotta meg a fiatal férfi a bizonyítékként szolgáló fegyvert. News--Így még tényleg nem láthattuk Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/news/20160325-ime-jennifer-lawrence-ahogyan-meg-nem-lathattuk.htmlJennifer Lawrenceszép, és vicces, a tökéletes alakjáról nem is beszélve, ám most egy ijesztő arcát is megmutatta, amit persze az internet pokolfajzatai is felkaptak, és beindult a mémgyár. News--Tragédia! Tucatnyi halott egy franciaországi buszbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20160325-mikrobusz-frontalisan-osszeutkozott-egy-kamionnal-tizenket-halott-franciaorszag.htmlÖsszeütközött egy mikrobusz egy kamionnal csütörtök éjjel Franciaország középső részén, a busz 12 utasa életét vesztette - közölték a helyi hatóságok. News--Új fordulat Paul Walker halálának ügyében - Ki felelős a tragédiáért?http://www.life.hu/news/20160325-paul-walker-autobalesetben-meghalt-sztar-halala-ugyeben-reagalt-a-porsche-az-ot-ert-vadakra.htmlA Porsche a napokban reagált az őt ért vádakra, amelyek szerint az autógyártó cég felelős a sztár és a vele együtt utazó Roger Rodas haláláért. NewsOrigoDráma! Lezuhant egy repülőgép Pest megyébenhttp://www.life.hu/news/20160326-lezuhant-egy-repulogep-pest-megyeben-a-godolloi-repuloterre-kellett-volna-megerkeznie.htmlLezuhant egy kisrepülőgép a Pest megyei Dány közelében, a gépen tartózkodó két személy életét vesztette - tudta meg az MTI a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől szombaton.NewsThinkstockHopszi! Hidat építenek, ami középen nem ér összehttp://www.life.hu/news/20160325-angliaban-az-ocean-partjara-olyan-hidat-epitenek-ami-kozepen-nem-er-ossze.htmlAngliában Tintagel faluban az óceán partján, egy szakadék fölé tervezték a különleges hidat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.