Szörnyű dráma! Fényes nappal fejeztek le egy négyéves kislányt a nyílt utcán

Forrás: SCANPIX/Bengt Af Geijerstam -
gyilkosság Tajpej lefejezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, a kislány az édesanyjával volt. A nő először azt hitte a gyilkosról, hogy segíteni akar a biciklijével épp elakadt gyereknek, de az húsbárdot rántott, és levágta a gyermek fejét.

Húsbárddal levágta egy négyéves kislány fejét egy férfi hétfőn a tajvani főváros, Tajpej egy forgalmas utcáján - adta hírül a helyi média értesülései alapján az MTI.

Illusztráció Forrás: SCANPIX/Bengt Af Geijerstam

A kislány és az édesanyja délidőben érkeztek kerékpárjaikon egy metróállomáshoz Nejhu kerületben, ahol a gyerek nagyapjával volt találkozójuk. A nő utólag azt mondta, a közeledő férfiről azt gondolta, segíteni akar a biciklijével épp elakadt kicsinek.

A 33 éves gyanúsítottat a járókelők tettek ártalmatlanná és a rendőrök elfogták. Kiderült róla, hogy korábban pszichiátriai kezelés alatt állt. Azt állította, hogy kábítószert is fogyasztott, de az erre vonatkozó vizsgálat negatív eredményt hozott.

A tajvani közösségi média felbolydult a hír hallatán és voltak, akik a tettes azonnali kivégzését követelték.

A rendőrfőnök helyettese arról beszélt, hogy elszigetelt esetről van szó, a pontos körülményeket, és a gyanúsított indítékait igyekeznek kideríteni. Ettől függetlenül - ígérte - gyakoribbá teszik az utcai járőrözéseket.

!

Az elmúlt négy évben három hasonló eset történt kiskorúak sérelmére. Tavaly egy tajpeji elemi iskola mosdójába tört be egy idegen, aki elvágta egy 8 éves kislány nyakát. 2012-ben egy 10 éves kisfiúval végeztek hasonló módon egy Tajnan városi videojáték-központ mosdójában.
Óriási baki az MTVA-n: A híradó műsorvezetője égett behttp://www.life.hu/news/20160328-meszes-boglarka-musorvezeto-oriasi-egese-ennel-kinosabb-baki-meg-az-m1-en-sem-volt-soha.htmlMeszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője beszámolt a húsvétről, az ételszentelésről és persze a magyar népszopá, izé, szokásokról.News--Lángra lobbant egy templom Budapest XV. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20160328-langra-lobbant-egy-templom-budapest-xv-keruleteben.htmlTűz volt egy budapesti templomban, a lángokat eloltották.NewsOrigoVécézni akart, ezért kinyitotta a vészcsúszdát a repülőn egy nőhttp://www.life.hu/news/20160328-kinyitotta-a-veszcsuszdat-a-repulon-egy-kinai-no-mert-vecezni-akart.htmlCsak vécére akart menni, de hosszúnak találta a sort, ezért döntött a csúszda akitválása mellett egy nő. Persze tévedésből. NewsOrigoLezuhant egy fiú a sziklafalról a Bakonybanhttp://www.life.hu/news/20160327-lezuhant-egy-fiu-a-sziklafalrol-a-bakonyban-1.htmlLezuhant egy fiú egy tizenhat méter magas sziklafalról a Bakonyban vasárnap délután, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. NewsTöbbnyire nők és gyerekek a vasárnapi robbantásos merénylet áldozataihttp://www.life.hu/news/20160327-tobbnyire-nok-es-gyerekek-a-vasarnapi-robbantasos-merenylet-aldozatai.htmlÖngyilkos merénylő robbantott vasárnap a kelet-pakisztáni Lahor város egyik nyilvános parkja előtt, legalább 38-an életüket vesztették, és több mint 100-an megsebesültek - közölték mentési és rendőrségi illetékesek. NewsBuli a repülőn? Minden lehetséges!http://www.life.hu/news/20160327-hatalmas-bulit-csaptak-a-fedelzeten-a-legiutas-kiserok.htmlHatalmas bulit csaptak a fedélzeten a légiutas-kísérők, ráadásul még egy utas is táncra perdült az indiai SpiceJet légitársaság gépén. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.