Gyilkosság Budapesten? Holttestet találtak a fővárosi Ó utcában

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
holttest BRFK nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak a budapesti Ó utca egyik lakóépületében – erősítette meg az Origo információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A bejelentés hétfő délelőtt 11 óra 56 perckor érkezett a rendőrségre arról, hogy a VI. kerületi házban holtan találtak valakit - tájékoztat az Origo.

Rendőrök helyszínelnek a helyszínen Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az esettel összefüggésben a BRFK súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást

egy ausztrál állampolgárral szemben.

A bántalmazás és a halál közötti összefüggést a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja.

Gyászol a művészvilág! Elhunyt Jim Harrison amerikai író, költőhttp://www.life.hu/news/20160328-gyaszol-a-muveszvilag-elhunyt-jim-harrison-amerikai-iro-kolto.htmlHetvennyolc éves korában meghalt Jim Harrison amerikai író, költő, aki élete derekán érte el a világsikert a Szenvedélyek viharában című könyvével, amelyből később nagysikerű mozifilm is készült Brad Pitt, Anthony Hopkins és Aidan Quinn főszereplésével.News--Szörnyű dráma! Fényes nappal fejeztek le egy négyéves kislányt a nyílt utcánhttp://www.life.hu/news/20160328-fenyes-nappal-fejeztek-le-egy-negyeves-kislanyt-a-nyilt-utcan-tajpejben.htmlÚgy tudni, a kislány az édesanyjával volt. A nő először azt hitte a gyilkosról, hogy segíteni akar a biciklijével épp elakadt gyereknek, de az húsbárdot rántott, és levágta a gyermek fejét. News--Óriási baki az MTVA-n: A híradó műsorvezetője égett behttp://www.life.hu/news/20160328-meszes-boglarka-musorvezeto-oriasi-egese-ennel-kinosabb-baki-meg-az-m1-en-sem-volt-soha.htmlMeszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője beszámolt a húsvétről, az ételszentelésről és persze a magyar népszopá, izé, szokásokról.News--Lángra lobbant egy templom Budapest XV. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20160328-langra-lobbant-egy-templom-budapest-xv-keruleteben.htmlTűz volt egy budapesti templomban, a lángokat eloltották.NewsOrigoVécézni akart, ezért kinyitotta a vészcsúszdát a repülőn egy nőhttp://www.life.hu/news/20160328-kinyitotta-a-veszcsuszdat-a-repulon-egy-kinai-no-mert-vecezni-akart.htmlCsak vécére akart menni, de hosszúnak találta a sort, ezért döntött a csúszda akitválása mellett egy nő. Persze tévedésből. NewsOrigoTöbbnyire nők és gyerekek a vasárnapi robbantásos merénylet áldozataihttp://www.life.hu/news/20160327-tobbnyire-nok-es-gyerekek-a-vasarnapi-robbantasos-merenylet-aldozatai.htmlÖngyilkos merénylő robbantott vasárnap a kelet-pakisztáni Lahor város egyik nyilvános parkja előtt, legalább 38-an életüket vesztették, és több mint 100-an megsebesültek - közölték mentési és rendőrségi illetékesek. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.