Vécézni akart, ezért kinyitotta a vészcsúszdát a repülőn egy nő

Forrás: Shanghaiist -
repülő China Airlines vészcsúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak vécére akart menni, de hosszúnak találta a sort, ezért döntött a csúszda akitválása mellett egy nő. Persze tévedésből.

A China Airlines Csungkingből Sencsenbe tartó járatán épp befejezték a beszállítást, és a gép felszálláshoz készült, amikor az utasok egy hangos süvítő hangot hallottak. Kiderült, hogy kinyílt a repülő egyik vészcsúszdája, mert egy 50 éves nő aktiválta azt - írja cikkében az Origo.

Forrás: Shanghaiist

A nő csak vécére akart menni, de nem tudta kivárni a sort, ezért a vészkijáratot próbálta meg kinyitni, gondolván, az is egy vécéajtó.

Az utas először utazott repülőgépen.

Forrás: Shanghaiist

Az incidens elég nagy bosszúságot okozott a többi utasnak, hiszen mindenkinek el kellett hagyni a fedélzetet.

Több mint két órát kellett várakozniuk,

amíg a légitársaság megoldotta a problémát. A vétkes nem utazott el a repülőn, a rendőrség elvitte kihallgatásra – írja a Shanghaiist.

Kínában többször is előfordult már, hogy egy utas ki akarja a nyitni a vészkijáratot. A múlt hónapban egyikük azért tette ezt, mert egy kis friss levegőt szeretett volna. Két éve egy másik utas azért folyamodott ehhez, mert gyorsan szeretett volna leszállni.

Lezuhant egy fiú a sziklafalról a Bakonybanhttp://www.life.hu/news/20160327-lezuhant-egy-fiu-a-sziklafalrol-a-bakonyban-1.htmlLezuhant egy fiú egy tizenhat méter magas sziklafalról a Bakonyban vasárnap délután, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. NewsOrigoLángra lobbant egy templom Budapest XV. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20160328-langra-lobbant-egy-templom-budapest-xv-keruleteben.htmlTűz volt egy budapesti templomban, a lángokat eloltották.NewsOrigoTöbbnyire nők és gyerekek a vasárnapi robbantásos merénylet áldozataihttp://www.life.hu/news/20160327-tobbnyire-nok-es-gyerekek-a-vasarnapi-robbantasos-merenylet-aldozatai.htmlÖngyilkos merénylő robbantott vasárnap a kelet-pakisztáni Lahor város egyik nyilvános parkja előtt, legalább 38-an életüket vesztették, és több mint 100-an megsebesültek - közölték mentési és rendőrségi illetékesek. NewsEgy férfi az égési sérülései miatt beperelte az Old Spice-thttp://www.life.hu/news/20160327-egesi-seruleseket-okozhat-az-old-spice.htmlTöbben is súlyos, felhólyagosodott sérülésekről számoltak be az Old Spice-t Facebook-oldalán, miután használták a termékeiket. Az ügyet a bíróságra vitték az Egyesült Államokban. News--Buli a repülőn? Minden lehetséges!http://www.life.hu/news/20160327-hatalmas-bulit-csaptak-a-fedelzeten-a-legiutas-kiserok.htmlHatalmas bulit csaptak a fedélzeten a légiutas-kísérők, ráadásul még egy utas is táncra perdült az indiai SpiceJet légitársaság gépén. NewsThinkstock8 napon át egy dobozba zárva, 155 kilomért tett meg ez a cicahttp://www.life.hu/news/20160327-egy-cica-8-napon-at-kallodott-a-postan-egy-dobozban.htmlEgyelőre nem derült ki, hogy ki volt az, aki postára adta szegény cicát. Az állat ráadásul egy kis dobozba zárva hánykolódott, összesen 155 kilométeren keresztül. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.