Lajcsi: "Nem bujkálok. Tisztázom magam, aztán meglátom, veszem-e a kalapomat"

Forrás: Origo -
Galambos Lajos külföld Lagzi Lajcsi költözés zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazatért családjával, de elképzelhető, hogy nem marad sokáig Magyarországon Lagzi Lajcsi. A zenész ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a szeretteit.

"Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat" - árulta el az áramlopással gyanúsított Lajcsi a Blikknek, aki tavaly szeptembertől 125 napot töltött börtönben, ám az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban és Mexikóban pihent.

Lajcsi gyermekeivel a Story-gálán Forrás: Origo

"Amíg kint voltunk, érdekes ajánlatokat kaptunk Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzünk oda. Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt" - mondta.

A zenész a lapnak megsúgta, hogy rengeteg terve van, olyanok is, amelyek az egész családja jövőjét érintik. Ráadásul az előkészületek arra utalnak, mintha fel akarná számolni eddigi életét. Úgy tudni, a család boldogasszonypusztai fészkét 2,6 mil­liárd forintért árulja külföldön, de a többi ingatlanját is pénzzé tenné.

A közelmúltban információink szerint visszautasított egy komoly felkérést az egyik kereskedelmi tévécsatornától, emellett a lapnak elárulta azt is, hogy egy Dél-Amerikában élő milliárdos támogatná, ha úgy döntene, ott kezd új életet. Nos, nem járnak messze az igazságtól, akik arra tippeltek, a mulatóskirály ugyan hazajött, de pár éven belül már más országban szeretne élni.

"A birtokot valóban hirdetjük, inkább egy 4-5 szobás házat szeretnénk, valamint egy külföldi rezidenciát - vallott terveiről Lajcsi. "A helyszín attól függ, a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni. Mind ezt tervezik, úgyhogy 2-3 év múlva már esedékes a költözés."

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Egy korábbi befektető jelezte, milyen feltételek lennének kedvezőbbek, ha szállodaláncnak értékesítenénk az ingatlant, ezért kezdünk bele a bővítésbe" - magyarázta Lajcsi azon értesüléseket, hogy nemrég építkezés kezdődött a boldogasszonypusztai birtokon, ami kapcsolatban van a birtok eladásával, hiszen bővítik a kúriát.

Lajcsi: "Szeretnék nemzetközi bírósághoz is fordulni. Ami családommal történt, vért kíván"http://www.life.hu/sztarok/20160326-lagzi-lajcsi-szeretne-nemzetkozi-birosaghoz-is-fordulni-mert-ami-a-csaladjaval-tortent-vert-kivan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Galambos Lajos és családja hazatért a külföldi nyaralásról. Bár so­káig nem volt biztos, hogy a mulatós zenész egyáltalán hazajön, Lajcsi azonban visszatért, hogy rendezze a dolgait. TV + SztárokOrigo"A lelki sérülések miatt elmegyünk egy időre" - Külföldre költöznek Lagzi Lajcsiékhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-lagzi-lajcsiek-galambos-lajos-es-csaladja-kulfoldre-koltozhet-a-megprobaltatasok-miatt.htmlLapinformációk szerint Lagzi Lajcsi arra az elhatározásra jutott a családjával, hogy feladják eddigi életüket, és külföldre költöznek. Ezért a zenész eladná birtokai nagy részét a halgazdasággal együtt. TV + Sztárok--Lajcsi: "Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták"http://www.life.hu/sztarok/20160222-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-eletenek-minden-pillanatat-lehallgattak.htmlLezajlott Lagzi Lajcsi első, szabadulása utáni nyilvános fellépése, ahová nagy szeretettel meghívta az őt lehallgató rendőrtiszteket is. Mint ismeretes, a mulatóssztár rendelkezésére bocsátott iratokból kiderült, kik és mennyi ideig hallgatták le.TV + Sztárok--Gyermekeivel érkezett a Story-gálára Lagzi Lajcsi: Interjú!http://www.life.hu/sztarok/20160213-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-gyermekeivel-erkezett-a-story-galara.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"http://www.life.hu/sztarok/20160124-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-a-life-hu-riporterenek-nyilatkozott-szabadulasa-utan.htmlA bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"A zoknimból varrtam alvószemüveget" - Lagzi Lajcsi kijött a börtönbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-szabadlabon-van-kijott-a-bortonbol-a-mulatos-zenesz.htmlAhogy arról korábbana Life.hu beszámolt, a bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.