Másfél órája lehetett borzalmas tettére Vivien gyilkosának

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság halál Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves lányt múlt hét szerdán kísérték el utolsó útjára. Temetésén a családtagokon kívül rengeteg barátja is megjelent, akik máig nem tudnak napirendre térni a szörnyű tragédia felett. Halálának körülményei között még vannak tisztázatlan részek.

A borzalmas tett előtt néhány órával Vivien gyilkosa, K. Bálint még a barátnője ágyában aludt, a gyilkosság után pedig egy pékségben reggelizett. Eddig azonban arról nem adott számot a tettes, hogy pontosan hol és mikor végzett áldozatával - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

A lap megpróbálta rekonstruálni rendőrségi források segítségével, hogy pontosan mi is történhetett. Kiderült, hogy a fiúnak mindössze másfél órája volt arra, hogy elinduljon otthonról, végezzen a lánnyal, majd hazatérjen.

Szexuális zaklatás miatt perelte be egykori testőre Elton Johnthttp://www.life.hu/news/20160329-elton-john-enekest-szexualis-zaklatas-vadja-miatt-beperelte-a-korabbi-testore.htmlJeffrey Wenninger 2010 és 2014 között dolgozott a 64 éves zenésznek, aki állítólag ezalatt rendszeresen fogdosta és zaklatta őt. NewsAFPÚszva próbálta utolérni az óceánjárót a 65 éves nőhttp://www.life.hu/news/20160329-uszva-probalta-utolerni-az-oceanjarot-a-65-eves-no-susan-brown.htmlA kikötőből kifutott hatalmas hajót azért próbálta meg úszva elérni a hölgy, mert azt hitte, férje rajta van, de nem volt. Végül halászok mentették ki az Atlanti-óceán vizéből. NewsOrigoLövések dördültek a washingtoni Capitoliumban hétfőnhttp://www.life.hu/news/20160329-lovesek-dordultek-a-washingtoni-capitoliumban-hetfon.htmlAz amerikai Kongresszus épületének látogatóközpontjában tört ki lövöldözés hétfőn. A fegyveres támadót a biztonsági szolgálat meglőtte, a férfit kórházba vitték. Egy látogató megsérült. A Fehér Ház kerítésén is át akart mászni valaki.News--Összevesztek a pilóták: Ezért haltak meg az Oroszországban lezuhant repülő utasaihttp://www.life.hu/news/20160328-osszevesztek-a-pilotak-ezert-haltak-meg-az-oroszorszagban-lezuhant-repulo-utasai.htmlEmberi hiba, konkrétan a robotpilóta kikapcsolása, majd a gép pilótái között a kézi vezérlés közben kitört konfliktus okozhatta március 19-én a FlyDubai légitársaság utasszállítójának katasztrófáját Rosztov-na-Donuban.NewsOrigoMicsoda örömhír! Kedden akár 20 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20160328-kedden-akar-20-fok-is-lehet-eso-es-szel-is-varhato.htmlIgazi tavaszi időjárás lesz kedden, bár a Dunántúlon élőknek a széllel is meg kell küzdeniük. News--Gyilkosság Budapesten? Holttestet találtak a fővárosi Ó utcábanhttp://www.life.hu/news/20160328-holttestet-talaltak-budapesten-a-fovarosi-o-utcaban-a-brfk-szakertok-bevonasaval-vizsgalja.htmlHolttestet találtak a budapesti Ó utca egyik lakóépületében – erősítette meg az Origo információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.