Házhoz jöttek a földönkívüliek az ufókutatóhoz - Videó!

videó ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steven Barone a saját közösségi oldalára töltötte fel azt a videót, melyen egy szokatlan természeti jelenség látható. Persze azóta többen is megkérdőjelezték a felvétel valóságtartalmát.  

A fényes paca egy hegy felett repkedett, pár perc múlva viszont eltűnt a sötétben. A repülő objektum párszor még felbukkant a város felett, majd végleg eltűnt. A férfi meg van győződve arról, hogy annyi év után végre hozzá is ellátogattak az űrlények - írja a The Sun.

"Láttam, hogy honnan jött az UFO, így szerencsére időben sikerült rögzíteni a jelenetet. Először lebegett egy darabig, majd ereszkedni kezdett, és földet ért. Sokan nem hisznek nekem, pedig igaz!" - mondta Steven Barone. Az interneten többen is őrültnek nevezték a férfit, és nem hisznek a videó igazságtartalmában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.