Vilmos bevetésen: ismét megmentett egy embert a herceg

Forrás: AFP/Stefan Rousseau -
megmentés mentőhelikopter mentőpilóta baleset Vilmos herceg bevetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy valódi hercegnek köszönheti az életét. Jim Schembri azonban igen.

A fakertészként dolgozó Jim Schembri munka közben szenvedett balesetet, amikor néhány nehéz ág maga alá temette őt. A férfinak kificamodott a válla és a csípője, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy a kelet-angliai légimentőket kellett hívni, hogy azonnali orvosi ellátást kaphasson.

Forrás: AFP/Stefan Rousseau

Így történt, hogy a helyszínre érkező mentősök között egyszer csak megjelent Vilmos herceg, aki azonnal segédkezni kezdett ott, ahol csak tudott.

Holtan került elő a meggyilkolt M. Vivien falujából egy másik eltűnthttp://www.life.hu/news/20160323-holtan-kerult-elo-t-tibor-kakucsi-ferfi-aki-ugyanabban-a-faluban-elt-mint-a-meggyilkolt-vivien.htmlÚjabb holttestre bukkant a rendőrség Kakucs környékén - annál a falunál, ahol néhány hete megtalálták a meggyilkolt M. Vivien holttestét is. NewsThinkstockHamarosan bárki belekukkanthat Katalin hercegné és Vilmos herceg életébehttp://www.life.hu/news/20160330-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-eletet-es-szerelmi-tortenetet-bemutato-dokumentumfilm.htmlA Reelz nevű amerikai tévécsatorna több részes dokumentumfilmben fogja bemutatni Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének történetét a kezdetektől egészen a napjainkig. News--Megszólalt Elton John a szexuális zaklatásának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160330-sir-elton-john-enekes-megszolalt-testorenek-szexualis-zaklatasanak.htmlAlaptalan és nem igaz - így reagált a világhírű énekes az egykori testőre által felhozott vádakra, amelyek szerint Elton John molesztálta és zaklatta a férfit. News--Két évig tartott bezárva egy kamaszlányt, most börtön vár ráhttp://www.life.hu/news/20160329-kabu-terauch-2-even-at-tartott-fogva-egy-kamaszlanyt.htmlA fiatal lány úgy menekült meg, hogy fogvatartója véletlenül nyitva hagyta az ajtaját. A férfi megpróbált öngyilkos lenni a történtek után. NewsThinkstockFérjével együtt vetkőzött meztelenre Emma Thompsonhttp://www.life.hu/news/20160322-emma-thompson-szineszno-ferjevel-greg-wise-zal-egyutt-vetkozott-meztelenre.htmlA brit színésznő és férje, Greg Wise színész a jó cél érdekében döntött úgy, hogy megválnak ruháiktól egy figyelemfelhívó kampány kedvéért. NewsOrigoKisebbrendűségi érzése miatt őrizgette a fegyvert Vivien gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160325-m-vivien-meggyilkolt-eltunt-lany-gyilkosa-kisebbrendusegi-erzese-miatt-orizte-a-fegyvert.htmlA 20 éves Vivien gyilkosa, K. Bálint a családi ház garázsában őrizte azt a kést, amellyel végzett gyerekkori barátjával. A szakértő szerint pszichológiai magyarázata van annak, miért tartotta meg a fiatal férfi a bizonyítékként szolgáló fegyvert. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.