Idő előtt kiengedték a Cozma-gyilkosság egyik elítéltjét

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
gyilkosság szabadulás elítélt Marian Cozma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 4-én szabadult ki a börtönből P. Gábor, aki a Cozma-gyilkosság negyedrendű vádlottja. Öt évet kapott, de állítólag jó magaviselet miatt előbb kiengedték.

Idő előtt kiszabadult a börtönből P. Gábor, akit testi sértés miatt ítéltek öt év börtönre. A büntetés még nem járt le, de a Bors információi szerint már szabadult jó magaviselet miatt, annak ellenére, hogy az egyik tanúnak, a Patrióta bár pultosának vallomása szerint ő volt az egyik legagresszívebb a táncparketten, amikor kitört a verekedés Marian Cozma kézilabdázó és támadói között.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Amikor le akarták tartóztatni a barátnője Dob utcai lakásában, a rendőrökre támadt és elmenekült, de később feladta magát.

Veszprémi késelés

2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg Marian Cozma román válogatott kézilabdázót, aki az MKB Veszprém KC kézilabda csapat beállója volt. Rajta kívül még a segítségére siető klubtársai közül két idegenlégiós szenvedett sérüléseket: Ivan Pesic horvát válogatott kézilabdázót vesén szúrták, Zarko Sesum szerb válogatott kézilabdázót pedig fejbe rúgták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.