Még 42 évesen is szexi a Vad angyal egykori szívtiprója

Forrás: ZUMA Press/© 2005 by GDA/D60 -
sorozat szappanopera Vad Angyal születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Vad angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Ráadásul a szexi férfi főszereplő, Ivo csütörtökön lett 42 éves!

A Vad angyal című sorozat az egyik legnépszerűbb szappanopera volt Magyarországon, és úttörő volt a szappanoperák világában is, hiszen az addig megszokott naiv női főszereplők után jött egy kissé szemtelen leányzó, Milagros személyében. Persze a szőke herceg sem hiányozhatott a történetből,

így megismerhettük Ivo-t, akit Facundo Arana alakított.

Forrás: Instagram / Facundo Arana

Az argentin színész ma ünnepli a 42. születésnapját, ennek örömére eláruljuk, hogy annak idején 26 évesen és igencsak zűrös előélettel kapta meg a szerepet. Drogozott, rendőrt vert, és fegyvereket találtak a kocsijában. Szóval bátran kijelenthetjük, hogy igazi rossz fiú volt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.