világhírű színész görög Angelina Jolie miniszterelnök migráns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a világhírű sztár az ENSZ jószolgálati nagykövete, ezért Görögországba utazott, hogy tájékozódjon a migránsok helyzetéről.

A mostanában plasztikrémként riogató Angelina célja az volt, hogy nagykövetként felhívja a figyelmet arra, hogy a balkáni út lezárásával több ezren rekedtetek olyan országokban, ahol borzalmasak a körülmények - írja a hot!.

Forrás: AFP/Panagiotis Tzamaros

„Elsődleges és egyetemes feladatunk az életben, hogy segítsünk másokon. Ha ez nem megy, legalább ne bántsuk egymást” – mondta a színésznő, aki találkozót kért Aléxisz Cíprasz miniszterelnöktől is, aki nem tudott nemet mondani Angelinának, és egyetért vele abban, hogy a menekültek embertelen helyzetbe kerültek.

Kisgyermek megerőszakolásával gyanúsítanak egy menekültet Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160331-kisgyermek-elleni-nemi-eroszakkal-gyanusitanak-egy-afgan-menekultet-nemetorszagban.htmlKisgyermek elleni nemi erőszak gyanújával eljárást indítottak egy menedékkérő ellen a németországi Boostedtben. News--Göncz Árpádról neveznek el egy új városrészt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160331-goncz-arpadrol-neveznek-el-egy-uj-varosreszt-budapesten.htmlAz egykori köztársasági elnökről neveznek el egy új városrészt a XIII. kerületben - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. News--Gyász! Elhunyt Kertész Imrehttp://www.life.hu/news/20160331-elhunyt-a-nobel-dijas-kertesz-imre-eletenek-86-eveben.htmlHossszú betegséget követően 86 évesen elhunyt a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, a Nobel-díjas Kertész Imre. NewsOrigoTragédia! Hirtelen elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál döntősehttp://www.life.hu/news/20160330-roger-cicero-az-eurovizios-dalfesztival-egykori-nemet-dontose-agyverzesben-elhunyt.htmlRoger Cicero berlini származású énekes agyvérzésben hunyt el. NewsAFPHamarosan bárki belekukkanthat Katalin hercegné és Vilmos herceg életébehttp://www.life.hu/news/20160330-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-eletet-es-szerelmi-tortenetet-bemutato-dokumentumfilm.htmlA Reelz nevű amerikai tévécsatorna több részes dokumentumfilmben fogja bemutatni Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének történetét a kezdetektől egészen a napjainkig. News--Meghalt az Oscar-díjas színésznő, Patty Dukehttp://www.life.hu/news/20160330-patty-duke-oscar-dijas-szineszno-meghalt.htmlA csodatevő című filmjéért elismert filmsztár a hírek szerint hosszas betegeskedés után, vérmérgezésben hunyt el. 69 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.